Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Heikki Peltolan uutuuskirja tarjoaa tuhat tapaa kohota

Viisas Elämä

Heikki Peltolan uutuuskirja tarjoaa tuhat tapaa kohota

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 11:21
Julkaisija: Viisas Elämä

 

Ihminen ehtii elämänsä aikana kohdata miljoona ihmettä, jos kulkee mieli auki ja on valmis käyttämään kykyjensä koko skaalaa.

Nostemestari Heikki Peltolan kirja Rohtoja raatajille – Tuhat tapaa kohota (Viisas Elämä 2016) esittelee käytännön keinoja muuttaa apea arki upeaksi. Peltola esittelee parhaat oppinsa pitkän uran ajalta ja rohkaisee jokaista kiteyttämään itselleen ikioman työ- ja elämänfilosofiansa. Hän varoittaa alimielisyydestä, itsensä kutistamisesta ja toisten vähättelystä, johon jokainen helposti sortuu.

”Omaksumamme mielen mallit estävät meitä näkemästä ja tekemästä sitä, mikä olisi hyväksi meille ja muille. Touhuamme liikaa ja teemme liian vähän täysin tietoisina. Meitä johdetaan liikaa ja alistumme liian helposti. Luulemme liikaa ja luotamme liian vähän faktoihin. Valitamme liikaa ja välitämme liian vähän”, Peltola summaa ihmeiden esteitä.

Heikki Peltola työskenteli 20 vuotta K-ryhmässä ja on vuodesta 1997 lähtien etsinyt yli tuhannen suomalaisen työyhteisön kanssa konkreettisia keinoja kohota uudelle tasolle. Johtaminen on avainasemassa, mutta vielä tärkeämpää on aito yhdessä tekemisen kulttuuri. Kukaan ei yksin pysty ihmeitä tekemään.

"Menestys alkaa sanasta me”, Peltola kiteyttää.

 

Rohtoja raatajille on Peltolan yhdeksäs kirja. Hän kertoo kirjastaan tiistaina 6.9. klo 18 alkaen Bokvillanissa, Hämeentie 25, ja Viisas Elämä -messuilla Tampere-talossa sunnuntaina 11. syyskuuta klo 13 Maestro-salissa. 

 

Lisätietoja: Heikki Peltola, puh. 0400 602404 tai heikki.peltola@nostetuotanto.fi

Arvostelukappaleet: PR-päällikkö Auli Salomaa, auli@viisaselama.fi

ISBN: 9789522605733

Lisätietoja kirjasta: http://bit.ly/2aZDxj9

 

 

Liitetiedostot

Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books) julkaisee ajankohtaista ja laadukasta hyvinvointikirjallisuutta. Julkaisuohjelmaan kuuluvat viisasta elämää tukevat inspiroivat klassikot, runoteokset sekä tieto- ja kaunokirjallisuus. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs