Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Harlan Cobenilta uusi hyytävä trilleri

Minerva Kustannus Oy

Harlan Cobenilta uusi hyytävä trilleri

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 09:42
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Amerikkalaisen dekkarikuninkaan, Harlan Cobenin, uusi trilleri SAALISTAJA on vertahyytävä kertomus siitä, mihin rakkauden etsiminen voi johtaa. Coben kutoo taitavan verkon menneisyyden siteistä ja valheista, jotka kietovat ihmiset yhteen.

Profiili treffisivustolla. Samankaltainen kuin kaikki muutkin. Mutta siihen liitetty kuva saa newyorkilaispoliisi Kat Donovanin sydämen pamppailemaan. Kuvasta katsoo hänen entinen kihlattunsa, Jeff, mies, joka mursi hänen sydämensä ja jota Kat ei ole nähnyt kahdeksaantoista vuoteen. Tunteet, jotka Kat on haudannut vuosikausiksi, vyöryvät hänen ylitseen. Olisiko vanhaan tarinaan mahdollista löytää uusi alku?

Katin vielä miettiessä pitäisikö hänen yrittää ottaa yhteyttä Jeffiin, hänen luokseen poliisiasemalle tulee 19-vuotias Brandon Phelps, joka haluaa Katin tutkivan äitinsä katoamista. Brandonin äiti, Dana, on lähtenyt netissä tapaamansa miehen matkaan, eikä ole sen koommin soittanut tai vastannut tekstiviesteihin.

Brandon näyttää Katille netistä ottamansa äidin uuden poikaystävän kuvan, ja Kat toteaa kauhukseen sen olevan Jeff.

Kun Kat yrittää ottaa selvää Danan kohtalosta, hänelle selviää, ettei treffi-ilmoituksen takana suinkaan ole Jeff, vaan henkilö, joka saalistaa aivan muuta kuin rakkautta. Paljastuu sanomattoman epäinhimillinen salajuoni, jonka uhreiksi päätyvät toiveikkuudessaan haavoittuvat treffisivuston onnen etsijät.

Harlan Coben: SAALISTAJA

ISBN/EAN 978-952-312-104-1
Luokka 84.2
Suomennos Salla-Maria Mölsä
Sidottu, suojapaperi
489 s.
Ilmestyy viikolla 11/2015

Amerikkalainen Harlan Coben on yksi maailman menestyneimmistä dekkarikirjailijoista. Hänen kirjojaan on käännetty yli 40 kielelle ja myyty yli 60 miljoonaa kappaletta. Hänen viisi viimeistä dekkariaan ovat kaikki olleet New York Timesin bestseller-listan ykkösiä.
Harlan Cobenin romaaneista on tehty myös elokuvasopimuksia. Paramount filmaa hänen edellisen romaaninsa Lupaa ja vaikene (pääosissa Hugh Jackman) ja Warner Bros osti Saalistajan oikeudet päivää ennen romaanin julkaisua Yhdysvalloissa maaliskuussa 2014.

Liitetiedostot

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Merja Varon| 050-5474747 | merja.varon@minervakustannus.fi
Jorma Mahlanen | 044-5678072 | jorma.mahlanen@minervakustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs