Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Elisa Kirja -palvelussa jokainen suomalainen voi nyt julkaista itse oman teoksensa

Elisa Oyj

Elisa Kirja -palvelussa jokainen suomalainen voi nyt julkaista itse oman teoksensa

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2013 klo 09:05
Julkaisija: Elisa Oyj

Suomalaisen kirjallisuuden laajin e-kirjapalvelu, Elisa Kirja, mahdollistaa nyt kaikille suomalaisille omatoimisen julkaisemisen ja kirjamyynnin. Palvelussa avattu Kirjoita itse -julkaiseminen sopii sekä aiemmin painettuna ilmestyneille että kokonaan uusille kirjoille.

Uutta julkaisutapaa on kehitetty ja testattu yhdessä suomalaisten käyttäjien kanssa osana Elisa Kirja -palvelua keväästä 2013 asti, ja nyt se on avattu kaikille e-kirjan julkaisemisesta kiinnostuneille suomalaisille. Kirjoita itse -julkaiseminen tarjoaa helppokäyttöisen tavan tuoda oma luomuksensa myyntiin e-kirjana ja tavoittaa Elisan laaja kuluttaja-asiakaskunta.

Kirjoita itse -julkaiseminen antoi sykäyksen Christian Rönnbackan ”Rurik – Lakeuden legenda” -nimisen kirjan uudelleenjulkaisulle.

- Tutustuttuani Elisa Kirjan Kirjoita itse -julkaisemiseen päätin julkaista uudelleen vuonna 2009 salanimellä tekemäni varsinaisen esikoiseni, kertoo Christian Rönnbacka. – Tämä uusi formaatti sopii niin uuden kuin vanhankin materiaalin julkaisemiseen. Itse lähetin olemassa olevan tekstin sekä kansikuvan ja Elisa hoiti loput. Nyt kaupoista jo kauan sitten loppunut kirja on jälleen saatavilla.

Thomas Sandin Viimeinen - kirjasarjan avausromaani ”Myrsky” sai puolestaan ensijulkaisunsa Elisa Kirja -palvelussa.

- Olin juuri saanut ”Myrskyn” valmiiksi ja tuumimassa mitä sen kanssa tekisin, kun kuulin Kirjoita itse -julkaisemisesta. Olin halukas kokeilemaan nykyteknologian mahdollistamia uusia, joustavia malleja romaanieni julkaisuun ja jakeluun, Thomas Sand toteaa. – Uusi toimintamalli on mielekäs kaikille osapuolille, ja samalla kaikki meistä, joiden mielissä asuu kertomisen arvoisia tarinoita, saavat tilaisuuden päästää ne irti, lentämään ja löytämään lukijansa.

Joissakin muissa maissa itse julkaissut teokset ovat sähköisen kirjallisuuden voimakkaan kasvun myötä kasvattaneet suosiotaan ja osuuttaan kuluttajien kirjahankinnoista.

- Maailmalla on jo syntynyt menestystarinoita siten, että e-kirja on tullut ensin, ja vasta myöhemmin siitä on tehty painettu versio, Liisa Puurunen Elisalta kertoo.
– Pyrimme siihen, että tällainen vastaava nähtäisiin nyt Suomessakin. Yhtä lailla pidämme tärkeänä sitä, että jo julkaisseet kirjailijat toisivat painettuina loppuunmyydyt aiemmat teoksensa kaikkien suomalaisten saataville e-kirjoina.

Kirjoita itse -julkaisemiseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.kirjoitaitse.fi.

Lisätietoja:
Liisa Puurunen, palvelujohtaja, p. 050 506 0285, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Kirja on suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja ja www.kirjoitaitse.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs