Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Bob Rotellan suosittu golfoppaiden klassikko Unohda täydellinen golf nyt suomeksi

Basam Books

Bob Rotellan suosittu golfoppaiden klassikko Unohda täydellinen golf nyt suomeksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2014 klo 10:15
Julkaisija: Basam Books

Unohda täydellinen golf on jokaisen golfaajan opaskirja, jossa Bob Rotella paneutuu moninaisiin pelin ja voittamisen mentaalisen puolen harjoitteisiin ja tekniikoihin. Miten saada pelistä irti mahdollisimman paljon? Millainen on henkinen tila, jossa voittaminen on mahdollista?

Bob Rotella on työskennellyt maailman huippupelaajien kanssa hyvin tuloksin, ja nyt hän jakaa tietämyksensä kaikille lajista kiinnostuneille. Rotella esittelee kirjassaan monien tunnettujen golfaajien tien menestykseen. Hänen pyrkimyksenään on saada pelaaja ajattelemaan uudella tavalla ja kanavoimaan hyödyt pelin kaikilla osa-alueilla, valmistautumisesta aina viimeiseen puttiin saakka. Rotella käsittelee golfia ammattilaisen varmuudella, huumoria unohtamatta. Samalla hän auttaa lukijoitaan löytämään avaimia myös muuhun elämänhallintaan.

Rotella on suosituimpia golfin henkisen puolen ja suorituskyvyn kasvattamisen opettajia. Kirjan ovat suomentaneet Osku Lappalainen ja Markku Ignatius. Esipuheen on kirjoittanut Timo Rauhala, joka on työskennellyt muun muassa Mikko Ilosen, Minea Blomqvist-Kakon ja Henrik Stensonin kanssa.

"Golf on mielestäni peli, jossa suurimmat taistelut käydään omien korvien välissä. Miten saada mennyt unohtumaan ja miten pysyä tässä hetkessä? Miten kontrolloida jännitystä sekä negatiivisia ajatuksia? Useimmat meistä eivät tule ikinä löytämään vastauksia, mutta varmasti kaikki niitä silti etsivät. Minunkin matkani on vielä täysin vaiheessa." - Mikko Ilonen

Basam Books on julkaissut myös kaksi muuta golfin henkisestä puolesta kertovaa teosta, Joe Parentin teokset Zen ja puttaaminen – henkinen peli viheriöllä (2013) ja Zen ja golf – kehity henkisen pelin mestariksi (2013).

Jokaisesta myydystä "Unohda täydellinen golf" -kirjasta lahjoitetaan yksi euro Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen. Kirja kuuluu Lastenklinikoiden Kummit ry:n ja golffareiden nelivuotiseen haastekampanjaan.

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: Anna Ulvinen, anna.ulvinen@basambooks.fi.

Alkuteos: Golf Is Not a Game of Perfect

Suomentaja: Osku Lappalainen & Markku Ignatius

ISBN: 978-952-260-235-0

Sidosasu: nid, 231 s.

33,00 €

 

 

Liitetiedostot

21-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs