Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Bazarilta kevyttä kesälukemista Espanjasta

Bazar Kustannus Oy

Bazarilta kevyttä kesälukemista Espanjasta

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2015 klo 08:29
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Mamen Sánchezin romaani On ilo juoda teetä kanssasi tarjoaa lukijalle herkullisen kattauksen pieniä viittauksia kirjallisuuden klassikkoteoksiin. Hyvän mielen seikkailu vie lukijan Espanjaan, jossa komisario Manchego saa tutkittavakseen Atticus Craftsmanin katoamiseen liittyvän tapauksen.

Madridissa toimiva Librarte-kirjallisuuslehti päätetään lakkauttaa, ja henkilökunnan irtisanominen ja toimiston sulkeminen jäävät nuoren Atticus Craftsmanin vastuulle. Mutta lehden hurmaavat työntekijät Berta, Soleá, María, Asunción ja Gabriela eivät niin vaan lakkauttamiseen suostu. Persoonalliset naiset keittävät kokoon suunnitelman työpaikkansa pelastamiseksi. Ja minkälaisen suunnitelman! Ainakin siihen liittyvät kuuma Granada, espanjalaiset kitarat sekä runoilija Federico García Lorca. Vai liittyvätkö sittenkään? Ja mitä tekemistä Atticus Craftsmanin katoamisella on tämän kaiken kanssa?

 

Mamen Sánchez (s. 1972, Valencia) on opiskellut kirjastotiedettä ja informatiikkaa Madridin yliopistossa, Ranskan kirjallisuutta Sorbonnen yliopistossa Pariisisssa ja Englannin kirjallisuutta Oxfordissa. Hän on työskennellyt ¡Hola!-lehden apulaispäätoimittajana Espanjassa sekä saman lehden päätoimittajana Meksikossa. Mamen Sánchez on yksi Espanjan eniten myyviä kirjailijoita. Hän on julkaissut lastenkirjoja sekä kolme muuta romaania. Hän asuu Madridissa aviomiehensä ja viiden lapsensa kanssa. 

 

 

 

 

 

Mamen Sánchez
On ilo juoda teetä kanssasi
Alkuperäisteos: La felicidad es un té contigo
Suomennos: Satu Ekman
Nidottu / 304 sivua
ISBN: 9789522791283
Ilmestymispäivä 11.6.2015

 

 

Lisätiedot:

Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs