Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Alan Bradleyn suositun dekkarisarjan viidennessä osassa Flavia de Luce kuulee kuiskauksia haudan takaa

Bazar Kustannus Oy

Alan Bradleyn suositun dekkarisarjan viidennessä osassa Flavia de Luce kuulee kuiskauksia haudan takaa

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 11:33
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Kanadalaisen Alan Bradleyn dekkarisarjassa 11-vuotias harrastelijasalapoliisi ja mestarimyrkyttäjä Flavia de Luce ratkoo rikoksia 1950-luvun Englannissa. Nyt ilmestyvä Loppusoinnun kaiku kalmistossa on sarjan viides suomennettu osa.

Flavia de Luce on tottunut kaivelemaan esiin johtolankoja kemian avulla sietämättömien sisartensa päiväkirjoista, mutta ruumiita hän ei ole aiemmin kaivellut esiin. Kun Bishop’s Laceyn kylän suojelupyhimyksen Pyhän Tancredin kuolinpäivän 500-vuotisjuhla lähestyy, halutaan pyhimyksen hauta avata asiaan kuuluvin menoin. Ja kukapa muu olisi ensimmäisenä kirkon kryptassa kurkistamassa hautapaaden sisään kuin Flavia? Juhlapäivän järjestelyt joudutaan kuitenkin äkkiä pysäyttämään, kun kivipaaden kannen alta löytyy kylän urkurin ruumis selittämättömästi naamioituna.

Kuka kylässä on hautonut kostoa urkuriparalle? Ja miksi hänen naamioitu ruumiinsa on piilotettu pyhimyksen hautaan? Lannistumaton Flavia päättää selvittää asian. Ja se mitä hän kalmistosta kaivaa esiin, ei välttämättä kestä päivänvaloa.   

Kanadalainen Alan Bradley syntyi Torontossa ja varttui Ontariossa. Hän johti televisiotekniikan laitosta Saskatchewanin yliopistossa 25 vuotta, kunnes jäi varhaiseläkkeelle vuonna 1994 voidakseen keskittyä kirjoittamiseen. Moninkertaisesti palkittu ja ylistetty Flavia de Luce -sarja on ehtinyt jo kahdeksanteen osaan, ja sen oikeudet on myyty 37 maahan. Sarjasta on tekeillä tv-sarja. Bradley on julkaissut myös kuunnelmia, lehtijuttuja ja muistelmateoksen. Kirjailija asuu Mansaarella vaimonsa Shirleyn ja kahden laskelmoivan kissansa kanssa.

Loppusoinnun kaiku kalmistossa on Flavia de Luce -sarjan viides suomennettu osa. Edelliset osat ovat Piiraan maku makea, Kuolema ei ole lasten leikkiä, Hopeisen hummerihaarukan tapaus ja keväällä 2016 ilmestynyt Filminauha kohtalon käsissä.


Alan Bradley
Loppusoinnun kaiku kalmistossa
Englanninkielinen alkuteos Speaking from Among the Bones
Suomennos Maija Heikinheimo
Flex., 410 sivua
ISBN 978-952-279-346-1
Saatavilla myös e-kirjana
Ilmestymispäivä 15.9.

 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:

Bazar Kustannus Oy, markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Katariina Vuori
katariina@bazarkustannus.fi, 040 548 9810

Liitetiedostot

 

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää.
www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs