Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Aino Kiven esikoisromaani julkaistaan perjantaina

Into Kustannus

Aino Kiven esikoisromaani julkaistaan perjantaina

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 13:48
Julkaisija: Into Kustannus

Teatteriohjaaja ja dramaturgi Aino Kiven esikoisromaani Maailman kaunein tyttö julkaistaan perjantaina 23.9.2016 kello 17.30 alkaen Epäihmisyyden museon kahvilassa Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa, tervetuloa! Toimittaja Maria Säkö haastattelee Aino Kiveä kello 18, myös kirjailija Laura Gustafsson osallistuu keskusteluun. Julkistustilaisuus jatkuu Tiivistämöllä ohjelmallisten iltamien merkeissä koko perjantai-illan. 

Maailman kaunein tyttö on säkenöivä romaani sisaruudesta ja symbioottisesta rakkaudesta, joka seuraa neljää sisarta kolmella vuosikymmenellä. Tarina alkaa vuodesta 1994, kun Kurt Cobain on juuri kuollut, ja eräs täydellisen onnellinen perhe viettää kesälomaa saaressa. Tapahtuu petos, jonka kaiut kiirivät pitkälle nykyaikaan. Parikymmentä vuotta myöhemmin perheen nuorin tytär ryhtyy selvittämään, mitä vanhimmalle sisarelle oikein tapahtui. 

Aino Kivi on 30-vuotias teatteriohjaaja, jonka ohjaama "hellä tulkinta Huovisen klassikosta" Havukka-ahon ajattelija sai lauantaina ensi-iltansa Joensuun kaupunginteatterissa. Hän on kirjoittanut näytelmiä, tehnyt dramatisointeja ja ollut esitysdramaturgi. Kivi on valmistunut Teatterikorkeakoulun lisäksi teatteritieteestä Helsingin yliopistosta ja Kriittisen korkeakoulun kirjoittajalinjalta. Tällä hetkellä hän on ohjaaja Joensuun kaupunginteatterissa. 

Aino Kivi: MAAILMAN KAUNEIN TYTTÖ
ISBN: 978-952-264-401-5, 330 sivua
Lataa painokelpoinen kansikuva
Lataa kirjailijakuva

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja:
intokustannus.fi/kirja/maailman_kaunein_tytto
Mika Rönkkö, mika.ronkko@intokustannus.fi, 050 4362170

Epäihmisyyden museo
Suvilahti, Tiivistämö
Kaasutehtaankatu 1, Helsinki

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs