Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » 4 tunnin kokki on keittokirja ruoanlaiton vihaajille ja rakastajille

Basam Books

4 tunnin kokki on keittokirja ruoanlaiton vihaajille ja rakastajille

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2014 klo 09:41
Julkaisija: Basam Books

Suosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa juuri suomeksi julkaistussa 4 tunnin kokissa ruoanlaiton salat A:sta Ö:hön. Hän kuljettaa lukijaa Manhattanilta Okinawalle, Piilaaksosta Kalkuttaan esitellen maailman huippukokkien kikkoja.

4 tunnin kokki tutustuttaa lukijansa myös nopean oppimisen maailmaan, sillä Ferriss käyttää ruoanlaittoa esimerkkinä metaoppimisesta. Kirjassa hän esittelee menetelmänsä, jonka avulla voi oppia mitä tahansa pihvin paistamisesta ilmaveiviin ja kiinan kieleen.

Ferrissin mukaan keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään kykyjä keittiön ulkopuolella. Silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja nuotiokokkaukseen, sekä katsaus tieteeseen ruoanlaitossa.

4 tunnin kokki on keittokirja niille, joka eivät osta keittokirjoja tai piittaa ruoanlaitosta tuon taivaallista. Ruoanlaittoa rakastavat se puolestaan ohjaa entistä paremmiksi kokeiksi tulemiseen. Kirja sisältää hyviä ohjeita kaikentasoisille kulinaristeille niin ruoanlaiton kuin elämän haltuunottoon. Basam Books on julkaissut aiemmin suomeksi Ferrissin teokset 4 tunnin työviikko (2008) ja 4 tunnin keho (2011).

21-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs