Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Youtube-julkkiksia mukana Game Över 8 -pelitapahtumassa

Lahden kaupunki

Youtube-julkkiksia mukana Game Över 8 -pelitapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2015 klo 15:14
Julkaisija: Lahden kaupunki

Pelitapahtuma Game Över 8 kokoaa kaikki peleistä ja pelaamisesta kiinnostuneet Lahden pääkirjastolle sunnuntaina 19.4. klo 11.00–15.00. Kaikille avoimen, maksuttoman tapahtuman järjestävät kirjaston kanssa Lahden nuorisopalvelut.

Tänä vuonna tapahtumaan on paikallisten peliseurojen, oppilaitosten, yritysten ja harrastajien lisäksi mukaan saatu vieraiksi Youtubesta tutut pelivloggaajat Lakko ja MrJallu101. Molempien peliaiheisilla kanavilla on tilaajia reilusti yli 100 000. Tapahtumassa saa näiltä pelimaailman nuorilta julkkiksilta neuvoja omien pelivideoiden tekemiseen tai voi haastaa heidät vaikka Fifa 15 -matsiin.

Koska tapahtuma osui Suomen vaalipäivälle, järjestetään Game Överissä pelihahmovaalit. Vaaleissa ehdokkaina ovat nuorten itse keksimät hahmot. Päivässä on mukana tuttuun tapaan sekä analogista että digitaalista pelaamista, tietoa pelaamisesta ja pelialasta ja sen koulutuksesta. Pelaamisen välissä on hyvä käydä haukkaamassa raitista ilmaa: Lahden Parkour Akatemian ohjaajien kanssa pääsee tutustumaan parkouriin kirjaston aukiolla. Ennen kaikkea luvassa on mukavaa ajanviettoa yhdessä koko perheen kanssa.

Lisätietoja:

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1406304479670194/

pedagoginen informaatikko Jenna Ojala
Lahden pääkirjasto
jenna.ojala@lahti.fi
p. 050 559 4093

nuorisonohjaaja Jarno Koskelainen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
jarno.koskelainen@lahti.fi
p. 050 383 6462

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs