Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Yhteishaku 2014 käynnistyy: Rakennusarkkitehdin koulutus alkaa TAMKissa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Yhteishaku 2014 käynnistyy: Rakennusarkkitehdin koulutus alkaa TAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2014 klo 09:51
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Kevään yhteishaku käynnistyy TAMKissa uudistetulla koulutustarjonnalla. Aivan uusina koulutuksina alkavat rakennusarkkitehdin AMK-tutkinto ja energia- ja ympäristötekniikan insinöörikoulutus. Erillishaussa on myös uusi kansainvälinen projektijohtamisen ylempi AMK-tutkinto.  Ammattikorkeakoulujen valtakunnallinen yhteishaku on 3.3. - 1.4.2014.

Tampereen ammattikorkeakoulussa on haettavana yhteensä 1655 opiskelupaikkaa. Valtaosa näistä on Tampereella, Ikaalisissa alkaa aikuiskoulutuksena tradenomin tutkintoon johtava koulutus.

Täysin uutena koulutuksena TAMK aloittaa rakennusarkkitehtikoulutuksen. Neljä vuotta kestävä rakennusarkkitehdin koulutus antaa valmiudet toimia rakennussuunnittelijana ja asiantuntijana rakennetun ympäristön suunnittelutehtävissä. Laboratoriotekniikkaa voi jatkossa opiskella energia- ja ympäristötekniikan insinöörikoulutuksessa. Palvelujen tuottaminen ja johtaminen sekä hotelli- ja ravintola-ala yhdistyvät palveluliiketoiminnan koulutukseksi.

Biotuote- ja prosessitekniikkaan painottuvan nelivuotisen insinööriohjelman ydin on bio-osaamisessa. Koulutuksessa yhdistyvät nykyaikainen prosessiteknologia ja kestävän kehityksen ideologia. Elokuva- ja televisioalan opintoja voi hakea opiskelemaan media-alan koulutukseen.

Nuorten koulutuksessa eniten opiskelupaikkoja, 570, on tarjolla tekniikan koulutuksissa. Sosiaali- ja terveysalalla on haettavana 358 opiskelupaikkaa, liiketaloudessa 160, kulttuurialalla 82, matkailu- ja ravitsemisalalla 70, tietojenkäsittelyssä 80 ja metsätaloudessa 30 paikkaa.

Kaikki haussa olevat koulutukset alkavat syksyllä 2014. Aloituspaikoista 1350 on suunnattu päiväopiskeluna tapahtuvaan opiskeluun. Aikuiskoulutuksessa haettavana on 180 paikkaa, ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijoille on varattuna 175 paikkaa.

Ammattikorkeakouluihin haetaan verkossa osoitteessa www.amkhaku.fi. Hakuaika päättyy 1.4.2014 kello 16.15.

Projektijohtamisen ja tietotekniikan ylempi AMK-tutkinto englanniksi

Ylempää AMK-tutkintoa voi TAMKissa opiskella englanniksi kahdessa eri koulutuksessa. TAMK käynnistää syksyllä kansainväliseen projektijohtamiseen keskittyvän maisterikoulutuksen, ensimmäisenä Suomessa. Uusi koulutus Master’s Degree in International Project Management on suunniteltu henkilöille, jotka tähtäävät kansainväliseen uraan projektijohtotehtävissä. Toisena kansainvälisenä ylempään AMK-tutkintoon johtavana koulutuksena on tarjolla Information Technology -koulutus. Koulutuksiin haetaan erillishaussa suoraan TAMKiin osoitteessa www.tamk.fi/apply/master.Lisätietoja hakemisesta:
TAMKin hakijapalvelut, hakutoimisto(at)tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs