Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Vuosi Paulo Coelhon seurassa

Bazar Kustannus Oy

Vuosi Paulo Coelhon seurassa

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2015 klo 08:32
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Paulo Coelho on inspiroinut miljoonia ihmisiä ajatuksillaan ja aforismeillaan. Hänen huippusuosittu vuosikalenterinsa julkaistaan nyt kymmenennettä kertaa. Vuoden 2016 kalenterin teemana on uskallus. Kalenteri sisältää vuoden tärkeimmät pyhä-, merkki- ja liputuspäivät ja tarjoilee inspiroivia ajatuksia vuoden jokaiselle viikolle. Catalina Estradan värikkäät kuvitukset ja Coelhon sanat piristävät päivittäisten rutiinien suunnittelussa.

Brasilialainen Paulo Coelho on yksi maailman luetuimpia ja vuosisatamme vaikutusvaltaisimpia kirjailijoita. Hänen teoksensa eivät ole ainoastaan myydyimpien kirjojen joukossa, vaan ne ovat herättäneet myös yhteiskunnallista ja kulttuurista keskustelua. Coelhon teosten ajatukset, filosofia ja aiheet koskettavat monia lukijoita, jotka etsivät omaa tietään ja uusia tapoja ymmärtää maailmaa. Hänen tunnetuin teoksensa on Alkemisti, joka on viipynyt The New York Timesin bestseller-listalla yhteensä jo 358 viikkoa. Suomessa Paulo Coelhon kirjoja on myyty jo lähes 800 000 kappaletta.

Catalina Estrada ihasteli lapsena kotimaansa Kolumbian rehevien puutarhojen ja luonnon värikylläisyyttä. Nykyisin Barcelonassa asuva, kansainvälisesti menestynyt kuvittaja ja taiteilija ei ole unohtanut juuriaan. Sama lapsenomainen ihmetys näkyy edelleen kaikissa hänen töissään räiskyvinä väreinä ja hienostuneina kuvina. Uskallus – kalenteri 2016 on kahdeksas vuosikalenteri, jossa on Catalina Estradan kuvitus.    


Paulo Coelho
Uskallus – kalenteri 2016
Alkuperäinen teos: Coragem
Suomennos: Sanna Pernu
Piedrajoen rannalla istuin ja itkin -teoksen sitaattien suomennos: Jarna Piippo
Kuvitus: Catalina Estrada
Nidottu / 264 sivua
ISBN: 9789522792587
Ilmestymispäivä 30.6.2015

 

 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs