Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Vuoniskylien koulu voitti Pilkkosten stipendiäänestyksen

Pilkkoset Oy

Vuoniskylien koulu voitti Pilkkosten stipendiäänestyksen

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 09:30
Julkaisija: Pilkkoset Oy

Retkirahoittaja Pilkkoset mahdollistaa Vuoniskylien koulun unelman

Vuoniskylien koulun vanhempainyhdistys on voittanut Pilkkoset-stipendiäänestyksen. Pilkkoset-stipendi mahdollistaa koulun 5.–6. luokkalaisten unelman diskopäivästä koko koululle ja kyläyhteisölle. Stipendin suuruus tulee määräytymään Pilkkosten Sukkapuoti.fi -verkkokaupan helmikuun myyntilukujen perusteella. Stipendi on kuitenkin suuruudeltaan vähintään 500 euroa.

Pilkkoset-stipendiä haettiin diskopäivää varten

– Diskopäivän ovat ideoineet koulun 5.–6. luokkien oppilaat. He suunnittelevat ja toteuttavat ohjelmapäivän koko koululle ja kyläyhteisölle. Tämä tarkoittaa sitä, että oppilaat koristelevat koulun, rakentavat buffetin ja järjestävät ohjelmaa kaikenikäisille osallistujille. Suunnittelussa on tärkeää huomioida alakoulun oppilaat, päivähoidon lapset, koulun ja päiväkodin henkilökunta ja tietenkin myös muut kyläläiset, Vuoniskylien koulun ja ryhmäperhepäiväkodin vanhempainyhdistyksen Sanna Innanen kertoo stipendihakemuksessa.

– Opettajat ja vanhemmat osallistuvat järjestelyihin taustalla, sillä haluamme tukea oppilaiden oma-aloitteisuutta ja antaa heidän kokeilla vastuunkantamista, Innanen jatkaa.  

Pilkkoset-stipendiä voivat hakea kaikki Suomen Vanhempainyhdistyksen jäsenet

Pilkkoset-stipendin hakuprosessi etenee seuraavasti: ensin yhdistyksen tulee täyttää stipendihakemus Pilkkosten nettisivuilla. Tämän jälkeen Suomen Vanhempainliiton toimikunta valitsee hakemusten joukosta kolme finalistia, jotka pääsevät mukaan yleisöäänestykseen.

Eniten ääniä Pilkkosten verkkosivuilla kerännyt ehdokas voittaa stipendin. Stipendin summa muodostuu Pilkkosten Sukkapuoti.fi -verkkokaupan lahjoitustuotosta. Jokainen verkkokaupasta ostettu tuote kerryttää stipendiä kahdella eurolla. Stipendin suuruus on kuitenkin aina vähintään 500 euroa. 

– Hakemuksessa tärkeintä ovat hyvät perustelut: miksi hanke on tärkeä ja miten hanke palvelee koko kouluyhteisöä sekä kodin ja koulun tai päiväkodin välistä yhteistyötä, kuvailee Pilkkoset Oy:n toimitusjohtaja Matti Skutnabb.

Pilkkoset-stipendi voidaan myöntää vanhempainyhdistykselle koko koulu- tai päiväkotiyhteisöä palvelevan hankkeen toteuttamiseen. Hankevalinnassa painotetaan kodin ja koulun tai päiväkodin välisen yhteistyön edistämistä. Myönnetty stipendi tulee käyttää kokonaisuudessaan koulun tai päiväkodin lapsien hyödyksi ja hakemuksessa ilmoitettuun kohteeseen seuraavan vuoden aikana.

– Me Pilkkosissa tuemme nuorten kehitystä niin koulussa kuin vapaa-ajan harrastustoiminnassakin. Kattavalla retkirahoituspalvelulla tuemme lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen. Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkoset-retkirahoituksen avulla unelmistaan totta, Skutnabb iloitsee.

Helmikuun aikana Sukkapuoti.fi -verkkokaupasta tehdyt ostokset kerryttävät rahaa Vuoniskylien koulun pottiin

Vuoniskylien koulun ja ryhmäperhepäiväkodin vanhempainyhdistys saa Sukkapuoti.fi -verkkokaupan helmikuun lahjoitustuoton. Jokainen helmikuussa Pilkkosten verkkokaupasta ostettu tuote kerryttää lahjoitustuottoa kahdella eurolla.

Linkki Sukkapuoti-verkkokauppaan:

www.sukkapuoti.fi

Lisätietoja:
Matti Skutnabb
toimitusjohtaja
Pilkkoset Oy
puh. 0400 549 632
matti@pilkkoset.fi

Pilkkoset Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Yhtiön päätehtävä on tukea nuorten kehitystä sekä koulussa että harrastustoiminnassa. Vuodessa tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät varainhankintaansa Pilkkosetin tuotteiden avulla. www.pilkkoset.fi

Vuoniskylien koulu sijaitsee Vuonisjärvellä, noin 24 km Lieksan keskustasta Joensuuhun päin. Koulussa on tällä hetkellä 32 oppilasta. Koulun yhteydessä toimii myös Vuoniskylien ryhmäperhepäiväkoti. www.lieksa.fi/vuoniskylien-koulu

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs