Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Voita pääsy Selkämerellä kuvatun samurai-elokuvan maailmanensi-iltaan Säpin majakkasaarelle!

Metsähallitus

Voita pääsy Selkämerellä kuvatun samurai-elokuvan maailmanensi-iltaan Säpin majakkasaarelle!

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2016 klo 10:00
Julkaisija: Metsähallitus

Moderni Kanuuna, Metsähallitus, Satakuntaliitto ja Porin seudun matkailu Maisa järjestävät viisivuotiaan Selkämeren kansallispuiston ja Suomen luonnonpäivän kunniaksi kilpailun, jossa voit voittaa pääsyn sinulle ja kaverillesi Samurai Rauni Reposaarelainen -elokuvan maailmanensi-iltaan Säpin majakkasaarella lauantaina 10.9. Elokuva on kuvattu Selkämeren maisemissa. Ensi-iltaan pääsee yhteensä vain kymmenen henkeä ja elokuva katsotaan Säpin Majakkamestarin rakennuksessa, joten tilaisuus on todella harvinainen. Paikalla on myös elokuvan tekijöitä mm. elokuvan ohjaaja ja pääosan esittäjä Mika Rättö.

Osallistu kilpailuun vastaamalla: Minkä ihmeen takia et oo aiemmin käynyt Säpissä, Suomen kauneimmalla majakalla? Otsikoi vastauksesi ”Raunikilpailu” ja lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@modernikanuuna.com sunnuntaihin 4.9.2016 mennessä. Neljä parhaiten vastannutta saa ottaa kaverinsa mukaan! Elokuva on kielletty alle 12-vuotiailta.

Voittajille järjestetään kuljetus Säppiin Porin keskustasta 10.9 klo 16.30. Saarella tutustutaan Säpin historiaan, kiivetään majakkaan, nautitaan paikallisen kalastajan tekemää kalakeittoa ja katsotaan itse elokuva. Takaisin Porissa ollaan klo 23.

Rauni Reposaarelainen on absurdi road movie Meri-Porin samuraitodellisuudessa operoivasta ylivoimaisesta ja viinaan menevästä samuraista, joka kylvää surua ja tuhoa lähiympäristössään. Alejandro Jodorowskyn ja Emir Kusturican jalanjälkiä seuraava Samurai Rauni Reposaarelainen on surrealistinen tragikomedia, joka yhdistelee ennakkoluulottomasti suomalaista ja japanilaista kulttuuria sekä Selkämeren kaunista luontoa uniikiksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi.

Elokuvan toteuttanut Moderni Kanuuna (linkki: http://modernikanuuna.com/) -työryhmä koostuu musiikin, kuvataiteen, kirjallisuuden,teatterin ja elokuvataiteen tekijöistä. Samurai Rauni Reposaarelainen on työryhmän ensimmäinen kokoillan elokuva.

Katso elokuvan teaseri tästä https://vimeo.com/106680436#at=0
Elokuvan traileri julkaistaan torstaina 1.9.

Lisätietoja:

Harri Sippola, tuottaja, Moderni Kanuuna, 040 575 8123

Anssi Riihiaho, suunnittelija, Metsähallitus, 040 552 7516

http://modernikanuuna.com

www.selkameri.fi/kohteet/show/23

Liitteenä oleva kuva: Moderni Kanuuna

Liitetiedostot

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs