Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Visamäen kampuksen Helmi on akustisesti mainio sali kaupunginorkesterin konsertille

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Visamäen kampuksen Helmi on akustisesti mainio sali kaupunginorkesterin konsertille

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2011 klo 15:37
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeenlinnan kaupunginorkesteri pitää kaikille kuulijoille avoimen venäläisen musiikin konsertin 18.10.2011 klo 19 Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Visamäen kampuksen D-rakennuksen Helmi-lounasravintolassa. Ravintolatila on korkea, valoisa ja vilkas keidas lounasaikana – nyt tilan toimivuutta kokeillaan konserttisalina.

Hämeenlinnan kaupunginorkesteri esittää kapellimestari Pertti Pekkasen johdolla venäläisten säveltäjien Anton Arneskin, Dmitri Šostakovitšin ja Pjotr Tšaikovskin teoksia. Pertti Pekkanen on Suomen johtava Šostakovitš-asiantuntija. Solistina soittaa pianisti Erkki Korhonen, ja trumpettisolistina kuullaan Jukka Pitkästä.

– Tarkoituksena on paitsi soittaa konsertti, niin myös esitellä aivan uusi konserttipaikka, HAMKin Helmi-sali. Tämä on kiinnostava yhteistyö HAMKin ja kaupunginorkesterin välillä. Orkesterille uusi sali soittopaikkana tuo paljon ekstraa koko konsertin ympärille, Hämeenlinnan kaupunginorkesterin intendentti Markku Jokinen sanoo.

Helmi on helmi

Markku Jokinen ja Erkki Korhonen toteavat Helmen olevan helmi Hämeenlinnassa.

– Olemme etsineet salia, jossa on hyvä piano ja akustiikka. Helmi-salin puupaneloidut seinät ja korkea tila luovat kokeilujemme mukaan erinomaisen akustiikan, Jokinen ja Korhonen sanovat. 

Konsertin järjestelyissä on mukana HAMKin liiketalouden opiskelijoita, jotka mm. taittavat konsertin käsiohjelman. Salissa on esillä myös muotoilun koulutusohjelman opiskelijoiden tuotteita.

Konsertin lippuja on myynnissä ennakkoon Hämeenlinnan Hotelli Cumuluksen vastaanotossa.

Lisätietoja konsertista

Hämeenlinnan kaupunginorkesterin intendentti Markku Jokinen, p. 050 5411531

 

Liiteenä olevan kuvan kuvaaja: Vesa Tuomela
Kuvateksti: Kuvan henkilöt vasemmalta: Jukka Pitkänen, Markku Jokinen, Erkki Korhonen sekä järjestelyissä mukana olevat HAMKin opiskelijat Marjaana Elo ja Tiia-Linnea Brusin.

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs