Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Vierailuohjelmisto täydentyy ja suosikit palaavat Oulun kaupunginteatterin lämpimään syksyyn

Oulun kaupunginteatteri

Vierailuohjelmisto täydentyy ja suosikit palaavat Oulun kaupunginteatterin lämpimään syksyyn

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2015 klo 10:35
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Teatterin syksy käynnistyy nyt toden teolla: viime kauden suosikit palaavat näyttämöilleen syyskuussa ja vierailuohjelmisto on saanut täydennystä: villi ja vauhdikas Lainavaimo nähdään Teatteriravintola Vänmannissa pe 23.10. klo 19.30 ja la 24.10. klo 13.30. 
Komediassa tavallinen suomalainen mies (Toni Wahlström) menee pankkiin saadakseen lainaa akuuttiin rahantarpeeseensa. Pankinjohtaja (teatterinjohtaja Kari-Pekka Toivonen) ei kuitenkaan ole valmis lainaa myöntämään. Alkaa koominen kaksintaistelu, jossa kaikki keinot ovat sekä sallittuja että mahdollisia! 

Alkusyksyn vierailut
Pe 18.9. Nainen – aina parhaassa iässä
Ti 6.10. ja ke 7.10. Roberto Zucco

Nainen – aina parhaassa iässä: illat naisille - ja kaikille naisia rakastaville – ovat tulvillaan ajatuksia ja säveliä naisen elämästä. Estradilla Merja Larivaara vieraansa kera sekä nelihenkinen orkesteri. Vieraana syyskuussa pe 18.9. Pirkko Mannola ja myöhemmin mm. Anna-Leena Härkönen.

Roberto Zucco on nykyklassikko sarjamurhaajasta, jota yksikään vankila ei pidättele! Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun/Näyttelijäntyön koulutusohjelman & Vapaa Teatterin kiertue-esitys nähdään myös Kansallisteatterissa sekä Joensuun ja Kajaanin kaupunginteattereissa.

Syksyn vierailut tihentyvät lokakuussa, tulossa ovat Lause 16.10., Europium 23.10. ja Julman maan lauluja 24.10. 

Syksyn ohjelmistoon palaavat Oulun kaupunginteatterin esitykset
Ke 16.9. The Addams Family ja Sänky 
Ke 23.9. Viimeinen valssi ja Nuolikärppä

The Addams Familyssa Addamsin pelottavan hauska perhe kammottavine kujeineen ja hiuksia nostattavine hauskuuksineen täytti viime kaudella katsomot. Tarinaa kuljettaa eteenpäin svengaava musiikki, jossa rockin, tangon ja lattarin verevät rytmit vuorottelevat mukaansatempaavien musikaalinumeroiden kanssa.

Sänky koostuu seitsemästä pienoisnäytelmästä. Sängyn laidalla meistä jokaisesta kuoriutuu väistämättä esiin jotakin haavoittuvaista ja perin inhimillistä. Esitys sykähdyttää yleisönsä - tunnistettavista lähikuvista jokainen löytää jotakin tuttua. 

Viimeinen valssi on aito, koominen ja koskettava tarina persoonallisista vanhuksista. Heillä kaikilla on oma tarinansa, jonka kukin muistaa miten tahtoo. Kun tämä joukko muuttaa saman katon alle, alkaa tapahtua!

Nuolikärppä on uusi ja erilainen seikkailunäytelmä, jonka mieletön huumori puree sekä lapsiin että aikuisiin! Näytelmä ei moralisoi, vaan osoittaa oikean ja väärän huumorilla ja tunteella. Yli 7-vuotiaille.

Kuluvalla viikolla ensi-iltojen huuma valtaa teatterin: tyylikäs ja tuore Musta munkki -tulkinta lempii Tšehov-faneja 11.9. ja Taivaslaulu kohauttaa koko kaupunkia 12.9. Ohjelmistossa jatkaa myös huippusuosittu Seniorisoppa.

Lue lisää ohjelmistosta: http://teatteri.ouka.fi/ 

Lisätietoja: tiedottaja Kaisu Innanen, puh. 044 703 7111, kaisu.innanen@ouka.fi  

Näytelmien pressikuvat ladattavissa galleriassa: http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat  

HUOM! Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita ensi-iltoihin ja muihin esityksiin, liput, yhteydet ja järjestelyt tiedottajan avulla.

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs