Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Vesiliikuntaa Seitsemän veljeksen tahtiin

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Vesiliikuntaa Seitsemän veljeksen tahtiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 15:10
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Impivaaran uimahallissa juhlistetaan 10.10. Aleksis Kiven päivää Seitsemän veljeksen merkeissä. Vesiliikuntaa voi silloin harrastaa kuuntelemalla Seitsemää veljestä. Juhlapäivän kunniaksi käynnistyy myös yksi kerta kaupan päälle -latauskampanja.

Maanantaina 10.10. klo 12–17 Turun Lausuntakerho ilahduttaa allasosastolla tai yläkerran aulatiloissa lukemalla Seitsemää veljestä nonstopina. Seitsemän veljestä on Impivaaralle tärkeä teos, sillä uimahallin tilat on nimetty Aleksis Kiven vuonna 1870 ilmestyneen teoksen tematiikan mukaan. Allastilat ovat saaneet nimensä henkilöhahmoista: Venla (50 metrin allas), Juhani (25 metrin allas), Tuomas (hyppyallas), Aapo (monitoimiallas), Simeoni (perheallas), Timo (opetusallas), Lauri (kahluuallas) ja Eero (kylmäallas).

 Muut tilat on nimetty teoksen paikannimien mukaan: Jukola, Toukola ja Männistö (kuntosalit), Kekkuri (liikuntasali), Hiidenkivi (kokoustila) ja Tammisto (tilaussaunaosasto). Turun Impivaara ei kuitenkaan ole kirjassa kuvattu paikka. Alueen nimi johtuu siitä, että Turun nimistötoimikunta päätti vuonna 1952 nimetä Impivaaran alueen Seitsemän veljestä -aihepiirin mukaan.

 Latauskampanja Aleksis Kiven päivän merkeissä 10.–12.10.

Aleksis Kiven päivänä käynnistyy myös yksi kerta kaupan päälle -latauskampanja. Maanantaista keskiviikkoon 10.–12.10. saa yhden sisäänpääsyn kaupan päälle, kun lataa 10 kerran sarjalatauksen liikuntarannekkeelle. Tarjous koskee sarjalatauksia Impivaaran ja Petreliuksen uimahalliin, Kupittaan urheiluhalliin sekä Paattisten että Varissuon kuntosaleihin.

Latauksia voi ostaa Impivaaran ja Petreliuksen uimahallien lisäksi Kupittaalla Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksessa.

Lisätietoja: liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi, oskari.nummi@turku.fi, p. 050 554 6230

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs