Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Varausten itsepalvelunouto-kokeilu päättyy Lahden pääkirjastossa 1.2.2015 alkaen

Lahden kaupunki

Varausten itsepalvelunouto-kokeilu päättyy Lahden pääkirjastossa 1.2.2015 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2015 klo 12:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

Pääkirjaston varausten itsepalvelunoutokokeilu aloitettiin asiakaspalautteen johdosta syksyllä 2014. Varausten itsepalvelunoutokokeilu on täydentänyt kirjaston itsepalvelukonseptia ja osoittautunut suosituksi asiakkaiden keskuudessa.

Varausten itsepalvelunouto on vakiintunut palvelu mm. Espoon, Vantaan sekä Seinäjoen, Tampereen ja Turun kirjastoissa. Näissä kirjastoissa on käytössä kirjastojärjestelmä, missä varattu aineisto noudetaan ja tunnistetaan asiakaskoodilla nimitietojen sijasta. Lahden kirjaston nykyinen kirjastojärjestelmä on uusimisen tarpeessa eikä sillä ole mahdollista toteuttaa varausten itsepalvelunoutoa asiakaskoodilla.

Lahden pääkirjastossa asiakas on varausta tehdessään voinut valita varauksen noudon itsepalveluna tai henkilökunnalta. Varausten itsepalvelunouto-palvelua tarvitaan kirjaston henkilöstöresurssien kiristymisen vuoksi. Vuosina 2013-2014 henkilöstöä on vähennetty >10 %. Varausten itsepalvelunouto-palvelun vakiinnuttaminen siirtyy uuden kirjastojärjestelmän käyttöönoton yhteyteen ja päättyy toistaiseksi 1.2.2015 alkaen.

 

Marja Malminen

Kirjastotoimenjohtaja

Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

 

Lisätietoja:

Johtava informaatikko Reija Piilola gsm 044-4163239

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs