Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Valtakunnallisen Arktiset Askeleet -tanssitapahtuman teokset on valittu

Oulun ammattikorkeakoulu

Valtakunnallisen Arktiset Askeleet -tanssitapahtuman teokset on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2013 klo 11:39
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Valtakunnallisen Arktiset Askeleet -tanssitapahtuman esiraati vuoden 2013 osalta on käyty. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tanssin harrastajille ja ammattiopiskelijoille tarkoitetun tanssitapahtuman esiraatiin tuli kaikkiaan 196 teosta ympäri Suomea.

Tanssin ammattilaisista ja kerrallaan yhdestä tanssinopettajaopiskelijasta koostunut raati työskenteli tiiviin mutta antoisan viikon (15.–18.1.) teosten parissa ja valitsi 22.–24.3. Oulun Pohjankartanossa järjestettävään tanssikatselmukseen kaikkiaan 64 taidokasta ja elämyksellistä teosta. Nämä teokset tulevat Espoosta, Helsingistä, Joensuusta, Jyväskylästä, Järvenpäästä, Kajaanista, Kuopiosta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Lempäälästä, Oulusta, Piikkiöstä, Rovaniemeltä, Savonlinnasta, Seinäjoelta, Tampereelta, Turusta ja Vantaalta. Tapahtumaviikonlopun aikaresurssit ovat rajalliset, joten tapahtuman ulkopuolelle jäi jälleen paljon hyviä teoksia.

Lisätietoa tapahtumasta sekä lista valituista teoksista löytyy Arktisten Askelten sivuilta: www.oamk.fi/arktisetaskeleet

Lisätietoja

Liisa Kontturi-Paasikko, tapahtuman johtaja, liisa.kontturi@oamk.fi
Mira Kolanen, tapahtumatuottaja, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs