Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Uusi tietokirjakiertue nostaa tiedon kaikkien huulille

Into Kustannus

Uusi tietokirjakiertue nostaa tiedon kaikkien huulille

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2014 klo 10:30
Julkaisija: Into Kustannus

Tiedon janoTiedon jano on tuore ohjelmallinen tietokirjakiertue, joka starttaa maaliskuussa. Tiedon jano popularisoi tietoa, nostaa esiin ajankohtaisia yhteiskunnallisia aiheita ja aktivoi tiedon tuotantoon. Kiertueen puitteissa tuotetaan ohjelmaa kulttuuri- ja yhteiskunnallisiin tapahtumiin ja järjestetään kokonaan uusia tietokirjatapahtumia.

Kiertueen ensimmäinen uusi tapahtuma järjestetään Kuopion lyseossa 28.–29.3.2014. Kahden päivän aikana lyseolla toteutetaan työpajoja, paneelikeskusteluja, kirjailijahaastatteluja, filosofia-kahvila, TIETOKIRJA.FI-tapahtumana tietokirjaraati ja paljon muuta. Osana tapahtumaa järjestetään myös Peter von Baghin Muisteja-elokuvan näytös Kino Kuvakukossa, jossa ohjaaja paikalla.

Katso Kuopion Tiedon janon ohjelma: http://www.tiedonjano.fi/keikkakalenteri/kuopion-lyseo-28-29-3-2014

Kevään aikana Tiedon jano on mukana ohjelmayhteistyössä muun muassa Tampereen ja Vaasan kirjamessuilla, Maailma kylässä -festivaalilla ja Sodankylän elokuvajuhlilla. Yhteensä vuoden aikana tietokirjat kiertävät näkyvästi mukana yli 50 tapahtumassa.

Tiedon jano on monivuotinen ja laaja yhteistyöhanke, jossa on mukana useita suomalaisia tieto- ja tiedekirjakustantajia, järjestöjä ja sivistysliittoja. Kiertueen vastuutahoina toimivat Into Kustannus ja Rosebud Books. Hanketta tukee Koneen Säätiö.

Katso Tiedon janon keikkakalenteri ja muut tarkemmat tiedot: http://www.tiedonjano.fi

Lisätietoja:
Ari Häkkinen
Tuottaja
ari.hakkinen @ intokustannus.fi
040 54 60 236

Mika Rönkkö
Koordinaattori
mika.ronkko @ intokustannus.fi
050 43 62 170

www.tiedonjano.fi
www.facebook.com/tiedonjano
www.rosebud.fi
www.koneensaatio.fi

 

Into on ketterä ja ärhäkkä kustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

www.intokustannus.fi | www.mondediplo.fi | www.into-ebooks.com | www.facebook.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs