Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » UUSI DESIGNPAPERI TEHDÄÄN PERUNASTA!

Antalis Oy

UUSI DESIGNPAPERI TEHDÄÄN PERUNASTA!

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2013 klo 16:46
Julkaisija: Antalis Oy

Antalis tuo markkinoille Curious Matter –designpaperin, jonka pinta muistuttaa hiekkapaperia. Paperi valmistetaan patentoidulla menetelmällä, jossa hyödynnetään perunan tärkkelystä yhdessä sideaineen ja luonnollisten väripigmenttien kanssa ja siten saadaan aikaan ainutlaatuinen pinta.

Persoonallisen Curious Matterin värivalikoima on koottu yhteistyössä trenditoimisto Edelkoort Studion kanssa. Valikoima koostuu seitsemästä värisävystä, jotka on nimetty perunalajikkeiden mukaan: espanjalainen Goya White ja Ibizenca Sand, amerikkalainen Adiron Blue ja Purple Majesty, perulainen Andina Grey, hollantilainen Désirée Red ja italialainen Black Truffle.

Curious Matter soveltuu digitaaliseen ja offsetpainatukseen. Valikoima on saatavana neliöpainoissa 125, 135, 270 ja 380 g/m2. Varastovalikoimaan kuuluvat kirjekuoret ovat kooltaan E65, C5 ja 17x17 cm valkoisena (Goya White) ja mustana (Black Truffle). Koko valikoima on FSC®-sertifioitu, FSC-C101533.

Lanseerauskampanjan teemana on muodonmuutos, ”metamorfoosi”, jossa perunantähteet muuttuvat ylelliseksi ja arvokkaaksi tuotteeksi. Muodonmuutos-teemaa on ollut suunnittelemassa nouseva tähti Lontoon taiteilijapiireissä, Gary Card, jonka asiakkaita on esim. Lady Gaga. Nettisivuilla www.antalis.fi on nähtävillä Gary Cardin luomukset, joissa on käytetty Curious Matteria ja muita Curious Collection –papereita. Lisätietoa myös sivulta www.arjowigginscreativepapers.com.

Curious Matter on innovatiivisen Curious Collection –tuoteperheen uusin jäsen.  Tuotteen valmistaja on Arjowiggins, Euroopan johtava designpapereiden valmistaja.  Antaliksella on Pohjoismaissa yksinoikeus koko Curious Collection –valikoimaan, johon kuuluvat Curious Matterin lisäksi SKIN Curious Collection, Curious Metallics, Curious Touch, Curious Cosmic ja Curious Translucents.

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 6000 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 74 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2012 oli 43,6 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs