Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tuulikki Närhinsalo luennoi: Shakespeare oopperoiden innoittajana

Lappeenrannan kaupunki

Tuulikki Närhinsalo luennoi: Shakespeare oopperoiden innoittajana

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2016 klo 15:24
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Intendentti Tuulikki Närhinsalo luennoi Lappeenrannan maakuntakirjaston lainaushallissa keskiviikkona 12.10. klo 18-19.45 Shakespearen vaikutuksesta oopperateoksiin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tuulikki Närhinsalo kertoo esitelmässään Shakespearen näytelmistä innoituksensa saaneista oopperoista. Hän myös kertoo näytelmän ja oopperalibreton eroista sekä kertoo miten oopperat ovat vaikuttaneet häneen.

Tuulikki Närhinsalo on valmistunut Sibelius-Akatemiasta pianonsoiton opettajaksi ja toiminut opettajan tehtävissä 30 vuotta musiikkioppilaitoksissa Helsingissä, Kotkassa, Rovaniemellä ja Lappeenrannassa. Hän on johtanut useita kuoroja, toiminut musiikkikriitikkona, teatterikapellimestarina sekä säveltänyt mm. teatterimusiikkia. Viime vuosina hän on myös musiikkitoimittajana pitänyt lukuisia musiikkiaiheisia esitelmiä ja luentosarjoja eri puolilla Suomea.

Yhteystiedot haastatteluja varten: tuulikki.nsalo@gmail.com

Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma
erikoiskirjastonhoitaja
Lappeenrannan maakuntakirjasto

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs