Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Turun lastenklinikkaa autetaan aprillipäivän konsertilla ja taidehuutokaupalla

Lastenklinikoiden Kummit ry

Turun lastenklinikkaa autetaan aprillipäivän konsertilla ja taidehuutokaupalla

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2015 klo 09:15
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Aprilliaa!-hyväntekeväisyyskonsertti ja -taidehuutokauppa järjestetään Turun kaupunginteatterissa Logomossa aprillipäivänä 1.4.2015. Tilaisuus alkaa kapellimestari Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin konsertilla, jonka jälkeen huutokaupataan 50 Markku Kososen värikästä maalausta. Taidehuutokauppaan on mahdollista osallistua paikan päällä tai puhelimitse.

 

Osallistu etänä taidehuutokauppaan

Mikäli et pääse paikan päälle Logomoon, voit halutessasi osallistua Markku Kososen maalausten huutokauppaan myös puhelimitse.

Ohjeet etäosallistumiseen:

1. Tutustu huutokaupattavana oleviin tauluihin nettigalleriassa.

2. Valitse taulu / taulut, joista haluat huutaa. Ota ylös valitsemiesi taulujen numerot. Taulun numero (1-50) löytyy kuvan otsikosta.

3. Lähetä sähköposti otsikolla ”etähuutokauppa” osoitteeseen saara@kummit.fi ja ilmoita viestissäsi seuraavat tiedot:
- Taulun / taulujen numerot, joiden huutamiseen haluat osallistua
- Puhelinnumero, josta sinut (tai ollessasi estynyt edustajasi) tavoittaa huutokaupan aikana (1.4. noin klo 19–22).

Kun olet lähettänyt tiedot, saat vahvistusviestin osallistumisestasi. Soitamme sinulle paikan päältä, kun valitsemiasi tauluja huudetaan.

 

Liput tapahtumaan

25 € maksavat konserttiliput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.

Tarjolla on myös VIP-paketti sisältäen Buffet-illallisen ennen tapahtumaa. Hinta 100€/henk. Lisätiedot ja varaukset:saara@kummit.fi / 040 7322542.

 

Järjestäjät: Lastenklinikoiden Kummit ry ja Turun kaupunki, Turun filharmoninen orkesteri, Turun kaupunginteatteri, Turun musiikkijuhlat, Turun konservatorio sekä Naantalin Musiikkijuhlat.

 

Lisätietoja:

www.kummit.fi

Saara-Sofia Sirén, Lastenklinikoiden Kummit ry, projektikoordinaattori, 040 732 2542

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs