Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tullimuseo mukaan nykytaideteokseen

Tulli

Tullimuseo mukaan nykytaideteokseen

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Tulli

Tullimuseo osallistuu nykytaiteilija Jeremy Dellerin teokseen Saa koskea! Do Touch! Teos on tilattu maaliskuussa 2015 järjestettävään IHME 2015 -nykytaidefestivaaliin. Yleisön osallistumista painottavan teoksen kantavana voimana ovat museoesineet, jotka kuvaavat yhteiskunnallista todellisuutta ja yhteiskunnan muutosta.

Jeremy Deller on yksi Britannian tunnetuimpia nykytaiteilijoita. Taiteilijan valitsemia esineitä esitellään julkisissa tiloissa eri puolilla Helsinkiä maaliskuussa 2015. Tullimuseolta tapahtumaan tulee kolme esinettä, jotka kuvaavat Tullin roolia eri aikoina yhteiskunnan suojelijana. Mukana on myös useita muita museoita.

Lisätietoja: tullimuseonhoitaja Janne Nokki, p. 040 332 2774

IHME-teos 2015
IHME Project 2015 by Jeremy Deller: Do Touch - Saa koskea
Tullimuseo Suomenlinnassa

 

Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää. Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 2 300 henkilöä.

Seuraa meitä  Twitterissä https://twitter.com/SuomenTulli  ja Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tulli/289437981239343?fref=ts

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs