Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tule kokemaan ikimuistoinen kuoroelämys

Eläkeliitto ry

Tule kokemaan ikimuistoinen kuoroelämys

Tiedote.
Julkaistu: 05.07.2016 klo 08:00
Julkaisija: Eläkeliitto ry

 

Tule kokemaan ikimuistoinen elämys laulaa suurkuorossa ja monipuolinen festivaaliohjelma Laula kanssain -juhlilla 4.-6.2016 Joensuussa.

Pohjoismaiden suurin laululava Joensuussa kutsuu la 6.8.2016 jälleen laulunlyömiä yli maan kokemaan ikimuistoisen elämyksen suurkuorossa laulamisesta sekä runsain joukoin suurta yleisöä viihtymään karjalaisten seurassa rakkaiden, muistoja herättävien sävelmien kera kuten esim. Iltatuulen viesti, Puhelinlangat laulaa, Hymyhuulet, Syysunelmia, Eron hetki on kaunis ja Mun sydämeni tänne jää.

Viihteellinen ohjelmisto on koostettu entisten nuorten ikimuistoisista sävelmistä, lauantain toivottujen hengessä. Säestyksistä vastaa Mika Tarkkosen 12-jäseninen ammattilaisorkesteri.

Kapellimestari Raimo Maaranen (musiikkimajuri evp.),suurkuoron johtaja toteaa" Usein kuvitellaan, että elämä yli kuusikymppisenä on elämää muistoissa ja lopun odotusta. Elämä ikääntyessä, eläkkeellä, on uuden, 3. elämän aikaa, uuden tuottamisen aikaa. Nyt on aikaa toteuttaa unelmia. Siis... yksi unelmani on laulaa yhdessä, suurella joukolla, valtavan suurelle yleisölle Joensuun laululavalla.”

Suurkuoroon voi vieläkin ilmoittautua. Kuorojen harjoituksia on ollut ympäri maan, ja ne huipentuvat kuoroharjoitukseen 5.8. klo 16 ja 6.8. klo 9. Mukaan pääsevät myös yksittäiset laulajat.

Avajaiset ovat Joensuun torilla ja torstaina 4.8. klo 14. Toriesitysten jälkeen klo 19 on Toivevirsien ilta Joensuun ev.lut. kirkossa. Perjantaina 5.8. torilla ja laulupuistossa kuulaan maakuntien lauluja, marssilauluja ja kuorojen ja yhtyeiden esityksiä. Varkaudesta torilla esiintyy sekakuoro Ajattomat. ” Silloin kuillaan ainakin iki-ihana, Georg Otsin tunnetuksi tekemä ”Muuttuvat laulut”. kertoo kuoronjohtaja Jyrki Immonen.

Joensuun Areena on sinänsä nähtävyys ja perjantai-ilta 5.8. huipentuu Areenalla Karjala laulaa ja soi iltamiin jossa esiintyy mm Buranovski babuskat ja kansantanssiyhtye Motora sekä Valtimon karjalankielisen päiväkodin lapset. Areenan illan päättää juhlatanssit jossa tanssittavat tangokuningas Kauko Sipponen, Arto Pippurin rautalankabändi ja EL-karaokemestarit.

Tietoa löytyy netistä: www.laulakanssain.fi

Pääsyliput, rannekkeet, ruokailut, majoitukset, retket ja tuotteet myy VisitKarelia Sales Oy, www.visitkarelia.fi, puh. 0207 434 660, sales@visitkarelia.fi.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Eläkeliiton Pohjois-Karjalan piiri yhdessä Eläkeliitto ry:n ja lukuisten yhteistyötahojen kanssa.  

 

Lisätietoja: Seppo Mustonen, järjestösihteeri, Eläkeliitto, puh. 040 7257 037, (09) 7257 1187, seppo.mustonen@elakeliitto.fiwww.elakeliitto.fiwww.laulakanssain.fi

Eläkeliitto on Suomen suurin eläkeläisjärjestö. Järjestö valvoo ikäihmisten etuja sekä tarjoaa palveluja ja yhdessäolon mahdollisuuksia. Eläkeliitossa toimii lähes 130 000 jäsentä, 20 piiriä ja 403 paikallisyhdistystä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs