Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » TTT-Klubin viikonlopussa neljä nousevaa artistia osana Lost in Music -festivaalia

Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubin viikonlopussa neljä nousevaa artistia osana Lost in Music -festivaalia

Tiedote.
Julkaistu: 12.10.2015 klo 09:34
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämö TTT-Klubi esittelee ensi viikonloppuna eräitä Lost in Music -festivaalin mielenkiintoisimmista nimistä. Yhteistyö toteutuu nyt kolmatta vuotta peräkkäin.

Ensin perjantaina 16.10. kuullaan sensitiivistä ja salaperäistä poppia naisen äänellä ja elektromaustein, kun lavalle nousevat vuorollaan Manna yhtyeineen sekä duokokoonpano Cats of Transnistria. Lauantaina 17.10. yleisön ottavat haltuunsa kitaristi Petteri Sariola sekä vuoden odotetuimman debyyttialbumin tekijäksi äänestetty yhtye Tilhet, pajut ja muut. Molempina iltoina TTT-Klubin ovet aukeavat klo 21.30 ja esitykset alkavat noin klo 22.

Mannan kiehtovia keikkoja nähneet muistavat karismaattisen esiintymisen, eteerisen tunnelman ja vahvan laulusoundin. Uusimmalla levyllään Blackbird laulaja venyy riisutun akustisesta laulunkirjoittamisesta aina elektroniseen sointiin ja indierockiin. Albumi valittiin viikon levyksi mm. Radio Helsingissä, YleX-kanavalla ja Helsingin Sanomissa.

Laulun, kosketinsoittimien ja efekteillä laajennetun kitaran avulla Cats of Transnistria luo hypnoottista musiikkia, joka maalailee niin sensitiivisyydellä, pehmeydellä kuin hälylläkin. ”Twin Peaks kohtaa Slowdiven”, tiivisti Rumba-lehti tämän nousevan nimen olemuksen.

YouTube-sensaatio Petteri Sariola on uskomattoman taitava kitaravirtuoosi, joka on ällistyttänyt yleisöjä ympäri maailman. Fingerstyle-tekniikan mestari kuulostaa yksin kokonaiselta bändiltä.  Notkeaa ilmaisuaan Sariola ammentaa popin, soulin ja funkin parhaista perinteistä, esimerkiksi uusimmalla levyllään hän versioi mm. U2:n, Whamin, Commodoresin ja Muddy Watersin musiikkia.

YleX-radiokanava järjesti keväällä äänestyksen vuoden esikoisalbumista. Ylivoimaiseksi voittajaksi nousi Tilhet, pajut ja muut reilun 30 prosentin kannatuksella, vaikka sen tulevalla pitkäsoitolla ei ollut vielä edes nimeä! Sinkut ovat kuitenkin soineet tiheään niin Radio Suomen, Novan kuin Suomipopin soittolistoilla. Nuoriin aikuisiin vetoavaa vilpitöntä ja konstailematonta tyyliä on verrattu Ultra Bra’han ja Scandinavian Music Groupiin.


Lue lisää TTT-Klubin sivuilta
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/ttt-klubi-manna-cats-of-transnistria
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/ttt-klubi-petteri-sariola-seka-tilhet-pajut-ja-muut

Pressikuvat
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubi-pressikuvat

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs