Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » TTT-Klubin syyskausi hemmottelee yleisöä komedialla ja musiikilla

Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubin syyskausi hemmottelee yleisöä komedialla ja musiikilla

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 11:37
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämö TTT-Klubi avaa syyskautensa perjantaina 12.9. Lähtölaukauksen ampuu Vuonna 85 -musikaalista juontuva ja yleisön suursuosikiksi kohonnut musiikkikomedia Mauno Peppone – Elämä, kuolema ja comeback.

TTT-Klubin syksyn ohjelmistoon kuuluu komedianäytelmiä sekä omina tuotantoina että vierailuesityksinä. Ravintolateatterin miljööseen sopivia, luonteeltaan viihdyttäviä ja samalla korkeatasoisia esityksiä nähdään pääsääntöisesti keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 19. Ohjelmistossa ovat Mauno Peppone, Luolamies, Ihan kusessa, Hansu ja Pirre sekä Tumma ja Blondi.

Syksy syttyy myös viikonloppujen klo 22 alkavissa musiikki-illoissa. Ohjelmalinja Jazz & Blues tuo lavalle lajissaan Suomen kysytyimpiä artisteja, kuten Timo Lassy, Emma Salokoski ja Erja Lyytinen. Akustisten iltojen teema Unplugged tähtää valokeilan tilanteeseen, jossa lauluntekijä jakaa tarinansa yleisölle aivan viereltä, esiintyjinä mm. Sir Elwood Duo, Kauko Röyhkä ja Matti Johannes Koivu. Syksyn ensitahdeista vastaa legendaarisen Ella Fitzgeraldin ohjelmistoa versioiva kuusihenkinen yhtye Aili Ikonen & Tribute to Ella perjantaina 26.9.

Stand up -komiikkaa nähdään runsaasti marraskuussa. Rudi Rokin sooloshow Son of a Beats yhdistelee jännittävällä tavalla stand upia, vatsastapuhumista ja beatboxausta.  Myöhäisillan klubeilla yleisölle tarjoillaan kolmen eri koomikon kattaus harkitun hulvattomina kokonaisuuksina. Stand up on osa pakettia myös musiikin ja komiikan yhdistävissä Friday Night Live -illoissa, joissa ovat mukana esimerkiksi Riku Suokas, Markku Toikka, Veeti Kallio ja Sami Pitkämö.

 

TTT-Klubin ohjelma:

http://www.ttt-klubi.fi

https://www.facebook.com/TTTKlubi

 

Pressikuvat:

http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubi-pressikuvat

 

Lisätietoja:

tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs