Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » TTT-Klubin blues-iltamissa 24.10. Pepe Ahlqvist sekä Micke Björklöf ja Lefty Leppänen

Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubin blues-iltamissa 24.10. Pepe Ahlqvist sekä Micke Björklöf ja Lefty Leppänen

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2014 klo 12:32
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubi esitteli viime viikonloppuna nuoren laulun voimaa, kun osana Lost in Music -festivaalin ohjelmaa esiintyivät Matti Johannes Koivu, Milla Rumi, Yona ja Suvi Isotalo. Tulevana viikonloppuna on konkareiden vuoro astua valokeilaan. Perjantain 24.10. blues-iltamissa on kahden esiintyjän kattaus, ensimmäisestä setistä vastaa Pepe Ahlqvist soolona ja toisesta Micke Björklöfin ja Ville Leppäsen duo Micke & Lefty.

Sinnikkäästi läpi vuosikymmenten karavaaniaan kuljettanut Ahlqvist on suomalaisen bluesin legendoja. Hän pääsi näyttämään ensi kertaa kyntensä 70-luvulla Chicago Overcoatin keulahahmona, ja 80- ja 90-luvuilla hänen albuminsa nousivat myyntilistoille H.A.R.P. yhtyeen crossover-soundin kannattelemana. Viime vuosina Ahlqvist on esiintynyt solistina mm. SF Blues -yhtyeessä sekä UMO Jazz Orchestrassa.

European Blues Challengen Suomen-edustaja Micke Björklöf & Blue Strip äänittää parhaillaan uutta albumiaan Englannissa Grammy-palkitun tuottajan John Porterin ohjauksessa. TTT-Klubilla Blue Stripin avainhahmojen puoliakustinen duo Micke & Lefty esittää perinnetietoista mutta vankalla omalla näkemyksellä varustettua musiikkia, jossa yhdistyy iloinen Hawaiji-fiilistely Mississippin suistomaiden rouheaan perintöön.

 

Pepe Ahlqvist Solo, Micke & Lefty 24.10. klo 22

http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/ttt-klubi-pepe-ahlqvist-micke-lefty

Pressikuvat

http://www.ttt-teatteri.fi/pressi

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput

tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs