Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tiedote: Turun Kaupunginteatterin Dominossa Kolmen kimppaa ja eturivin artisteja

Turun Kaupunginteatteri

Tiedote: Turun Kaupunginteatterin Dominossa Kolmen kimppaa ja eturivin artisteja

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2015 klo 10:48
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatteri tiedottaa:

Turun Kaupunginteatterin Dominossa Kolmen kimppaa ja eturivin artisteja 

Turun Kaupunginteatterin väistötilana toimivassa Domino-teatterissa nähdään tulevana keväänä runsas kattaus maamme eturivin esiintyjiä. Tammikuussa ensi-iltansa saa Kaupunginteatterin tuottama parisuhdekomedia Kolmen kimppa. Esityskalenteria täydentävät komediat, konsertit ja yhteistuotannot vierailuesityksiä unohtamatta.

Domino-teatterin vilkkaan kevätkauden avaa Kaupunginteatterin oma tuotanto, Clément Michelin käsikirjoittama komedia Kolmen kimppa. Ohjaaja Sami Hokkanen tuo Dominon lavalle Frendit-henkistä tilannekomediaa, jossa turvaudutaan luovaan ratkaisuun, kun siitä oikeasta pitää päästä eroon.  Rooleissa nähdään Tripla-sarjastakin tutut Santtu Karvonen ja Anna-Riikka Rajanen sekä lukuisilla komediarooleillaan yleisön suosikiksi noussut Miska Kaukonen. Kolmen kimppa saa ensi-iltansa 22.1.2016.

Maaliskuussa Dominoon saapuu Wieniläisverta, Linnateatterin ja Aleksanterin teatterin kanssa yhteistyössä tuotettava klassikko-operetti. Sen mustasukkaisuuden ja rakkauden täyttämää tarinaa tulkitsevat komeaääniset tenorit Jukka Saarman ja Tomi Metsäketo, ilmaisuvoimainen mezzosopraano Essi Luttinen sekä näyttelijänä tunnettu Jarmo Mäkinen. Ohjauksesta vastaa Jussi Tapola, joka on toiminut muun muassa Suomen Kansallisoopperan pääohjaajana.

Ohjelmistossa nähdään koko kevät viihdyttäviä vierailuesityksiä. Minttu sekä Ville on suomalaisten tuntemien ja rakastamien Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen improvisaatioduetto, jota säestää muusikko Samuli Laiho. Martti Suosalo nähdään Kaupunginteatterissa useassa vierailuesityksessä, kun Dominon lavan valtaavat ikisuosikit Kiviä Taskussa ja Luolamies sekä Neljä pientä annosta ja Kari Hotakaisen käsikirjoittama Palvelija.

Nostalgiaa on tarjolla Kyllä isä osaa -esityksessä, jossa 90-luvulta tuttu tv-perhe palaa näyttämölle. Turkulaiselle yleisölle selviää, mitä perheelle nykyisin kuuluu, kun alkuperäinen näyttelijäjoukko astelee näyttämölle Tom Lindholm etunenässä.  

Turun Kaupunginteatteri luo Domino-teatterista monipuolisen kulttuuritilan kaupunkilaisille yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Luvassa on siis myös upeiden musiikkivieraiden kevät. Monilahjakkuus Pirkka-Pekka Petelius tuo Irti-albuminsa tunnelmat Turkuun Sami Pitkämön säestämänä. Syksyllä esitelty Vieraissa-klubikonsepti tarjoilee kevään aikana miehistä tulkintaa. Ensimmäisenä myyntiin on avattu Veeti Kallion ilta.

Kevätkaudella on luvassa myös André Wickströmin, Riku Suokkaan ja Ilari Johanssonin harvinaislaatuinen yhteiskeikka, W&T Comedyn tuottama Kummisedät – jo 60 vuotta kovaa komiikkaa. Yhteistyö Flame Jazzin kanssa tuo tarjolle Aili Ikosen ja Turku Jazz Orchestran upean konsertin.

Kaupunginteatterin Domino-teatterin esityskalenteri täydentyy vielä joulukuun ajan. Koko ohjelmisto tietoineen on nähtävissä osoitteessa teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/domino-teatteri.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: tiedottaja Kirsi Lönnmark 040 164 7492 tai kirsi.lonnmark@turku.fi

 

Turun Kaupunginteatteri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 65 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs