Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tiedote: Rock of Ages tuo kasarirockin Domino-teatteriin

Turun Kaupunginteatteri

Tiedote: Rock of Ages tuo kasarirockin Domino-teatteriin

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2016 klo 13:00
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Tiedote: Rock of Ages tuo kasarirockin Domino-teatteriin

Turun Kaupunginteatteri tuo areenarockin Domino-teatteriin ja tykittää lavalle kahdeksankymmentäluvun parhaat puolet, kun Rock of Ages -musikaali saapuu Turkuun lokakuussa 2016.

 

Los Angelesissa vuonna 2005 kantaesitetty Rock of Ages saa Suomen ensi-iltansa Turun Kaupunginteatterissa. Musikaalia on aikaisemmin esitetty menestyksekkäästi muun muassa Broadwaylla, Lontoossa ja Las Vegasissa, ja sen pohjalta on tehty myös elokuva.

Musikaalin musiikki koostuu 1980-luvun rock-hiteistä bändeiltä kuten Bon Jovi, Twisted Sister, Whitesnake, Survivor, Europe ja Poison. Kappaleet kuullaan Domino-teatterissa Teemu Kaskisen uusina suomennoksina. Lavalla soittaa Jussi Vahvaselän johtama houseband.

”Puhdasta viihdettä, nostalgiaa ja hyvät bileet!” ohjaaja Mikko Kouki kiteyttää musikaalin jujun.

Rock of Ages kertoo tarinan kahdesta nuoresta, jotka etsivät onneaan Los Angelesin Sunset Stripiltä. Musikaali leikittelee rockmaailmaan ja 80-lukuun liittyvillä kliseillä. Vitsailun kohteeksi joutuu myös musikaaligenre itse.

Musikaalin naispääosaa esittää Turun Kaupunginteatterin uusi kiinnitys Anna Victoria Eriksson. Lukuisia musikaalirooleja esittänyt Eriksson on nähty Turun Kaupunginteatterissa aikaisemmin Jekyll & Hyde -musikaalissa.

”Odotan Rock of Agesilta paljon naurua. Hahmoni Sherrie on naiivi ja hänellä on suuria unelmia, mutta hänen päätöksensä eivät aina vie oikeaan suuntaan. On mahtavaa tehdä musikaalia, joka juhlistaa ja samalla karrikoi 80-luvun rockhenkeä”, Eriksson kertoo odotuksistaan.

”Olen iloinen, että pääsen taas työskentelemään Turun Kaupunginteatterissa. Viihdyin todella hyvin tehdessäni Jekyll & Hyde -musikaalia”, hän jatkaa.

Mukana ovat myös Kakola-rockmusikaalissakin esiintynyt Veeti Kallio, Uuden Musiikin Kilpailusta tuttu Mikael Saari ja musiikkimaailman monilahjakkuus Aki Louhela. Yhteensä 14-henkisessä ensemblessä nähdään Turun Kaupunginteatterin toinen tuore kiinnitys Olli Rahkonen.

Rock of Ages saa ensi-iltansa Domino-teatterissa 21. lokakuuta 2016. Musikaali on ohjelmistossa vain syksyllä 2016.

 

Työryhmäkäsikirjoitus Chris D’Arienzo, suomennos Teemu Kaskinen, ohjaus Mikko Kouki, kapellimestari Jussi Vahvaselkä, koreografia Reija Wäre. lavastus Teemu Loikas, puvustus Tuomas Lampinen, valosuunnittelu Jarmo Esko, äänisuunnittelu Iiro Laakso, videosuunnittelu Sanna Malkavaara

Rooleissa: Mikael Saari (Drew Boley), Anna Victoria Eriksson (Sherrie Christian), Aki Louhela (Lonny Barnett), Mika Kujala (Dennis Dupree), Veeti Kallio (Stacee Jaxx), Sofia Arasola, Minna Hämäläinen, Kiira Kilpiö, Reetta Korhonen, Saara-Elina Partanen, Olli Rahkonen, Petri Rajala, Tuukka Raitala ja Pauliina Saarinen

 

Liput: perusliput 45 €, eläkeläiset 40 €, opiskelijat 37 € 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: tiedottaja Kirsi Lönnmark, 040 164 7492 / kirsi.lonnmark@turku.fi

Tiedote pdf-muodossa

Turun Kaupunginteatteri

Liitetiedostot

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 100 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs