Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tiedote: Hockey Night kesäteattereiden sarjakärjessä

Turun Kaupunginteatteri

Tiedote: Hockey Night kesäteattereiden sarjakärjessä

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2015 klo 14:18
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Turun Kaupunginteatteri tiedottaa, julkaisuvapaa

Tiedote:

Hockey Night kesäteattereiden sarjakärjessä

Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistyö alkoi menestyksekkäästi. Lätkäkomedia Hockey Night istutti Naantalin Muumimaailman lehtereille kesän aikana 23 716 katsojaa. Runsaasti kiittävää palautetta keränneen näytelmän kausi pidentyi yleisön pyynnöstä lisäesityksellä.

 

Sateinen kesä ei hiljentänyt vauhtia kun kansa virtasi katsomaan jääkiekkokomediaa ja selostajalegenda Antero Mertarantaa Emma-teatteriin.

Katsojien lisäksi tyytyväisiä olivat myös teatterin tekijät. Näyttelijädebyyttiään innolla odottaneen Mertarannan mieleen uudenlainen kokemus jäi positiivisena:    

Omat odotukset olivat isoja, mutta ne täyttyivät ja ylittyivät täydellisesti. Ammattilaisten keskellä tässä roolissa toimiminen oli itselle entuudestaan kysymysmerkki, mutta nerokas teksti ja poikkeuksellisen yhteen puhaltanut tiivis tiimi mahdollistivat sen, että paikkaa oli helppo pelata samalla tasolla muiden kanssa. Kaikista elämäni kokemuksista mukanaolo Hockey Nightissa on kirkkaasti top kolmosessa!”

Hockey Nightista nautti värikäs katsojajoukko. Kiekkohuumori osui kaikenikäisiin ja mukana hyväntuulisessa joukossa oli myös jääkiekkoammattilaisia ja –harrastajia läheltä ja kaukaa.

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Hockey Night tavoitti aivan uudenlaisia katsojia, yleisössä näkyi erityisen paljon 17-25 -vuotiaiden kaveriporukoita, urheilijanuoria, joihin teatterissa harvemmin törmää”, esityksen ohjaaja ja Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki sanoo.

Turun Kaupunginteatteri jatkaa yhteistyötään Emma Teatterin kanssa myös ensi kesänä. Käsittelyssä tulee olemaan jääkiekon tapaan suuri kansallinen aihe, joka paljastetaan myöhemmin. Kantaesityksen tulee ohjaamaan Mikko Kouki.

”Yhteistyö Kaupunginteatterin kanssa nosti Emma Teatterin sille tasolle, jolla sen kuuluu olla. Tästä on hyvää jatkaa yhdessä kohti uutta kesää ja uutta esitystä. Uskon että meno sen kuin paranee!” Muumimaailman toimitusjohtaja Tomi Lohikoski iloitsee.

 

Turun Kaupunginteatteri Oy 

 

Turun Kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuodesta 2014 olemme toimineet Turun kaupungin omistamana osakeyhtiönä. Tuotamme vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on teatteritalon peruskorjauksen aikana noin 65 000 vuodessa.

Teatteritalon peruskorjauksen ajan vuosina 2014–2017 Turun Kaupunginteatteri toimii väistötiloissa Logomo-teatterissa sekä ydinkeskustan Domino-teatterissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs