Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » TIEDOTE: Alan Bradleyn Flavia de Luce -sarjan toinen osa on ilmestynyt

Bazar Kustannus Oy

TIEDOTE: Alan Bradleyn Flavia de Luce -sarjan toinen osa on ilmestynyt

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2014 klo 09:00
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Kanadalaisen Alan Bradley dekkarisarjan toinen osa Kuolema ei ole lasten leikkiä jatkaa topakan Flavia de Lucen seikkailuja aikuisten tappavan vakavien asioiden keskellä. Pienen marionettiteatterin äkillinen vierailu kylässä aloittaa hyytävän tapahtumien ketjun.  

Bishop´s Laceyn kaduille pysähtyy läpikulkumatkalla oleva pakettiauto. Hajonneen auton kyydissä ollut teatteriseurue, joutuu jäämään kylään hieman pidemmäksi aikaa. Avuntarpeessa oleva seurue lupautuu järjestämään kyläläisille marionettiesityksen. Esityksestä tuleekin dramaattinen, ja Flavia de Luce joutuu perumaan lupauksensa olla työntämättä nenäänsä murhatutkimuksiin. Flavian tutkimukset paljastavat kammottavia salaisuuksia. Kuka veteleekään ja ketä tutkimuksen langoista?

Kuolema ei ole lasten leikkiä vie yksitoistavuotiaan Flavia de Lucen jälleen synkkien salaisuuksien pariin. Nyt tarina kuljettaa sarjaa askeleen verran kohti mysteerien tummempia sävyjä. Teos on kuusiosaisen kirjasarjan toinen osa. Crime Writers´Association palkitsi sarjan ensimmäisen osan Piiraan maku makea vuoden 2007 parhaana esikoisromaanina. Suomeksi teos julkaistiin viime keväänä. Kirjojen käännösoikeudet on myyty 35 maahan, ja elokuvaohjaaja Sam Mendes ohjaa parhaillaan kirjoihin perustuvaa televisiosarjaa.  

Kanadalainen Alan Bradley (s. 1938) työskenteli Saskatchewanin yliopiston televisiotekniikan laitoksen johtajana 25 vuotta. Hän jäi varhaiseläkkeelle vuonna 1994 voidakseen keskittyä kirjailijan uraansa. Flavia de Luce -sarjan lisäksi Bradley on kirjoittanut lastenkirjoja, novelleja ja radiokuunnelmia. Häneltä on julkaistu muistelmateos The Shoebox Bible, ja hän on myös Ms Holmes of Baker Street -kirjan toinen kirjoittaja. Bradley asuu nykyään Mansaarella.  

Englanninkielinen alkuteos: The Weed That Strings The Hangman´s Bag
Suomennos: Laura Beck
Sidottu / 392 sivua
ISBN: 9789522791702
KL: 84.2
Julkaisupäivä: 26.8.2014

Arvio aikaisemmin ilmestyneestä Piiraan maku makea -romaanista:

”Flavia de Luce on tuore, kiinnostava lisä maailman laajana vellovan dekkarikirjallisuuden sankarien joukkoon.”
Suvi Ahola, Helsingin Sanomat


Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Bazar Kustannus Oy, Tiedotus, Tmi Vilja Perttola, puh. 040 755 3319, s-posti vilja@bazarkustannus.fi
Flavia de Luce -verkkosivut: www.flaviadeluce.com

LIITTEET: Alan Bradley (c) Jeff Bassett, kansi_Kuolema ei ole lasten leikkiä

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus Oy kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs