Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tiedekeskus Pilke goes Kansallismuseo

Metsähallitus

Tiedekeskus Pilke goes Kansallismuseo

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2015 klo 16:17
Julkaisija: Metsähallitus

Tiedekeskus Pilkkeen Metsäpeliluola matkustaa Rovaniemeltä Helsinkiin. Tervetuloa kokemaan Metsäpeliluola Kansallismuseossa 25.-30.4.2015.

Tiedekeskus Pilke, Metsäpeliluola ja tukkimiehentäi Tuksu kyläilevät Kansallismuseossa huhtikuun lopulla. Viikonloppuna vietetään Kansallismuseon Metsäpäiviä. Maanantaina Kansallismuseo on suljettuna. Tiistaista torstaihin Metsäpeliluolaan ja museon Metsäsuomalaiset näyttelyyn kutsutaan koululaisryhmiä.

-Upeaa tehdä yhteistyötä Kansallismuseon kanssa. Ehkäpä Kansallismuseo näkyy tulevaisuudessa jossakin tapahtumassa meillä Pilkkeessä, kertoo Pilkkeen tiedekeskuksen päällikkö Heikki Hepoaho.

Metsäpeliluola on uudenlainen pelialue, joka houkuttelee tutustumaan metsiin ja uusiutuvien luonnonvarojen käyttöön. Metsäaiheiset pelit sopivat kaikenikäisille ja ovat hauskaa, yhteistä puuhaa. Metsistä opitaan esimerkiksi metsäkonesimulaattorin ohjaimissa ja erilaisia iPad- ja lautapelejä pelaamalla. Metsäpeliluolassa vierailu sisältyy Kansallismuseon pääsylippuun.

 

Lisätietoja:

Ritva Vaarala, markkinointipäällikkö, Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, ritva.vaarala@metsa.fi, p. 040 526 7370

Liitetiedostot

Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, PL 8016,  Ounasjoentie 6 (käyntiosoite), 96101 Rovaniemi www.tiedekeskuspilke.fi

Tiedekeskus Pilke kertoo pohjoisista metsistä ja siitä, miten monilla tavoilla olemme yhteydessä metsään ja sen tuotteisiin joka päivä. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs