Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » This is me -työpajassa syntyy nuorten näköinen teos yhteisötaiteen keinoin

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

This is me -työpajassa syntyy nuorten näköinen teos yhteisötaiteen keinoin

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 10:23
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Ensi maanantaina 5. syyskuuta Halisissa alkaa kuuden työpajakerran sarja, jossa nuoret saavat luoda yhdessä oman taide-esityksensä yhteisötaiteen keinoin painopisteenä visuaaliset taidemuodot. This is me kuuluu Sata kohtaamista -hankkeeseen ja pajoja vetää tanssitaiteilija Annastiina Saastamoinen.

– Toivon, että nuoret saavat työpajoissa rohkeutta olla luovia ja luoda yhdessä jotain aivan uutta ja omannäköistä. Minä olen prosessissa tukena ja ohjaajana tarvittavin tavoin, mutta lopputulos on täysin nuorista itsestä kiinni, tanssitaiteilija Annastiina Saastamoinen sanoo.

Tarkoituksena on ohjata työn suuntaa ja koota nuorten luovuus yhtenäiseksi tuotokseksi – teokseksi nuorista nuorten tekemänä. Työpajojen aikana nuoret ideoivat ja työstävät yhdessä esityksen valitsemillaan tekniikoilla.

– Teos voi olla live-esitys, videoteos tai vaikka näiden yhdistelmä, ihan mitä tahansa. Osallistuminen ei vaadi esiintymistaitoja tai edes esiintymistä, teoksen luomisessa voi olla mukana monin eri tavoin.

Saastamoinen on kokenut tanssityöpajojen vetäjä. Hän ohjaa työpajoja nuorten parissa hyvinvointitanssitaiteen avulla. Työpaja, josta syntyy yhteisötaiteen keinoin lopulta jollakin tapaa myös esitettävä teos, on hänellekin uutta, ja Saastamoinen odottaakin työpajakertoja innolla.

This is me pitää sisällään kuusi työpajakertaa.

Maksuttomat työpajat 5.9. alkaen maanantaisin klo 18–19.30 Halisten seurakuntatalon salissa (Gregorius IX:n tie 8). Työpajan ohjaajana toimii Annastiina Saastamoinen. This is me on osa Turun seudun kunnissa toteutettavaa Sata kohtaamista -hanketta, joka kuvaa satavuotiaan Suomen monimuotoisuutta.

www.satakohtaamista.fi

Lisätiedot:

thisisme.100kohtaamista@gmail.com
(Annastiina Saastamoinen)

 
Anu Leppänen, nuoriso-ohjaaja
puh. 020 701 2421
anu.leppanen@punainenristi.fi
Q-vuoren nuorisotila

 

Irina Niemimäki, kulttuurikoordinaattori
puh. 040 674 0553
irina.niemimaki@turku.fi
kirjastopalvelut
Turun vapaa-aikatoimiala

 

Heidi Pyhälahti, viestinnänsuunnittelija
puh. 050 554 6131
heidi.pyhalahti@turku.fi
nuorisopalvelut
Turun vapaa-aikatoimiala

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs