Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tekijänoikeuksista sovittiin: SVT World näkyy koko maassa 1.9. alkaen

Kopiosto

Tekijänoikeuksista sovittiin: SVT World näkyy koko maassa 1.9. alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2013 klo 10:31
Julkaisija: Kopiosto

Yle Fem – SVT World -yhdistelmäkanava tulee 1.9.2013 alkaen nähtäville koko Suomeen. Kanavan laaja näkyvyys perustuu tekijänoikeusjärjestö Kopioston, Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston, Yleisradion ja SVT:n väliseen uuteen sopimukseen. Antenni-, kaapeli- ja iptv-verkon lisäksi yhdistelmäkanava näkyy myös suoratoistona Yle Areena -verkkopalvelussa.

Yle Femin kanavapaikalla edelleenlähetetään SVT World -kanavaa silloin, kun Yle Fem ei näytä omaa ohjelmaa. Yhdistelmäkanavaa Yle Fem – SVT World on voinut katsoa osassa Suomea jo syyskuusta 2011 alkaen. Muualle kuin Etelä-Suomeen ja länsirannikolle SVT Worldin ohjelmat eivät kuitenkaan ole näkyneet.

”Kopiosto haluaa toimia siten, että sen edustamat ulkomaiset tv-kanavat olisivat mahdollisimman kattavasti tarjolla suomalaisille tv-katsojille. Kopioston laajan edustavuuden perusteella tekijänoikeusluvista voi neuvotella kanssamme keskitetysti”, Kopioston av-osaston johtaja Arto Tamminen kertoo. ”Olemme iloisia siitä, että sopimukseen on päästy ja että SVT Worldin ohjelmia voi jatkossa seurata kautta maan.”

Lisätietoja
Kopioston av-osaston johtaja Arto Tamminen
arto.tamminen(at)kopiosto.fi
040 520 5369

Liitetiedostot

Kopiosto – luovan työn asialla
Kopiosto on Suomen luovaa alaa kattavimmin edustava tekijänoikeusjärjestö. Vuonna 1978 perustettuun Kopiostoon kuuluu 44 eri kulttuurin ja viestinnän alojen järjestöä. Jäsenjärjestöjensä kautta Kopiostolla on valtakirja yli 50 000 suomalaiselta oikeudenomistajalta. Ulkomaisten sisarjärjestöjensä kanssa tehtyjen vastavuoroisuussopimusten nojalla Kopiosto edustaa kattavasti myös ulkomaisia luovan toimialan oikeudenomistajia.

Kopiosto myöntää lupia valokopiointiin ja julkaisujen digitaaliseen käyttöön, radio- ja televisio-ohjelmien tallentamiseen ja tallenteiden käyttämiseen sekä tv-kanavien edelleenlähettämiseen. Muuttuvan tiedonvälityksen haasteisiin kehitetään aktiivisesti uusia luparatkaisuja. Perityt korvaukset Kopiosto tilittää hallintokulujen vähentämisen jälkeen teosten oikeudenomistajille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs