Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Teatteriravintola Vänmanni aloittaa Oulun kaupunginteatterissa

Oulun kaupunginteatteri

Teatteriravintola Vänmanni aloittaa Oulun kaupunginteatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2015 klo 12:55
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterin ravintoloitsijaksi on valittu 16.6.2015 alkaen Kanresta Oy, joka avaa teatteriravintola Vänmannin maanantaina 3.8.2015.

Vänmanni on kaikille avoin lounasravintola, joka tarjoaa buffetlounasta maanantaista lauantaihin klo 11-14. Teatteriesitysten yhteydessä ravintola on auki tuntia ennen esitystä sekä torstaista sunnuntaihin kaksi tuntia esityksen jälkeen. Vänmanni toimii myös tilausravintolana.

Kaupunginteatteri ja teatteriravintola kehittävät yhteistoimintaansa aktiivisesti. Ravintolaan on suunnitteilla mm. klubi-iltoja esitysten, musiikin ja ruokailun parissa.

Kanresta Oy:llä on ravintolatoimintaa myös mm. Finlandia-talossa ja Kansallisoopperassa Helsingissä, Sibeliustalossa Lahdessa ja Kuopion kaupunginteatterissa. Oulussa Kanrestalla on ravintolat mm. pääkirjastossa ja kaupunginsairaalassa.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Tuija Hyppönen, p. 044 703 7010, tuija.hypponen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs