Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Teatterin avajaisviikko tarjoaa esityksiä lapsille ja aikuisille sekä Timo Sokuran vetämiä esittelykierroksia

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Teatterin avajaisviikko tarjoaa esityksiä lapsille ja aikuisille sekä Timo Sokuran vetämiä esittelykierroksia

Tiedote.
Julkaistu: 04.01.2016 klo 08:58
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Tule tutustumaan uuteen teatteritaloon. Elämys on täällä!

Uuden kaupunginteatterin avajaisensi-illan jälkeen teatterilla juhlistetaan uusien tilojen valmistumista koko seuraava viikko 18.–23.1.2016. Teatterin henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uuteen teatteriin. Luvassa on ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Avajaisviikolla 18.–23.1.2016 teatterilta tai Winkistä ostetut perusliput -10 % kaikkiin kevään omiin esityksiin. 

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinan laajennusosan kolmannessa kerroksessa (Kaivokatu 5). 

LAPSILLE 

Nukketeatteri Sytkyt tuo Lappeenrantaan kantaesityksenä lastenesityksen, jonka puitteissa lapset pääsevät tutustumaan uuteen teatteritaloon, teatterin taikaan ja näkevät lopuksi Anni Swanin ja H.C. Andersenin saduista koostetun nukketeatteriesityksen Talvisatuja. Kokonaiskesto on noin 30 minuuttia. Liput 5 euroa (alle 12-v.), aikuiset 10 euroa. 

Tutustumiset ja esitykset pieneltä näyttämöltä

ma 18.1 klo 9.30 ja 18
ti 19.1 klo 9.30 ja 18
ke 20.1 klo 9.30
to 21.1 klo 9.30 ja 18
pe 22.1 klo 9.30 

AIKUISILLE 

Avajaisviikolla teatterinjohtaja Timo Sokuran vetämät esittelykierrokset lähtevät yleisölämpiöstä ma–ti tasatunnein klo 11–15 ja illalla klo 17 ja 19. Esityspäivinä ke–pe kierroksille pääsee tasatunnein klo 11–15 ja 17.30. Teatterikierroksen hinta on 2 euroa/hlö ja ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä. 

Avajaisviikolla on pienellä näyttämöllä mahdollista nähdä Mummo-komedia ke 20.1. klo 19 ja la 23.1. klo 14. Avajaisiin valmistunut laulunäytelmä Kolmen pennin ooppera esitetään suurella näyttämöllä to 21.1., pe 22.1. ja la 23.1. klo 19. 

Teatterijuhlan kunniaksi 18.–23.1. ostetuista peruslipuista saa 10 % alennusta kaikkiin omiin kevätkauden esityksiin (ei vierailut). Alennuksen saa asiakaspalvelukeskus Winkistä ja teatterin lipunmyynnistä. Lisätietoa ohjelmistosta saa teatterin kotisivuilta www.lprteatteri.fi 

Koko avajaisviikon lipunmyynti palvelee teatterin lämpiössä poikkeuksellisesti klo 9–19. Muina aikoina teatterin lämpiössä sijaitseva lippukassa aukeaa tuntia ennen esitystä. 

TEATTERIKLUBI 

Juhlaviikon jatkeeksi, seuraavana tiistaina 26.1. klo 18, kokoontuu ensimmäinen Teatteriklubi yleisölämpiössä. Timo Sokuran mukaan Teatteriklubi on tarkoitettu kaikille teatterista kiinnostuneille katsojille. 

– Klubin tapaamisissa tutustutaan teatterin ohjelmistoon ja esityksiin ja tavataan teatterin eri ammattilaisia. Teatteriklubin on tarkoitus kokoontua kevätkaudella 2016 ajankohtaisten asioiden äärelle joka kuukauden toiseksi viimeisenä tiistaina, kertoo Sokura. 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs