Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » TeaKin Roberto Zucco vierailee Oulun kaupunginteatterissa 6. – 7.10.

Oulun kaupunginteatteri

TeaKin Roberto Zucco vierailee Oulun kaupunginteatterissa 6. – 7.10.

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2015 klo 13:56
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Vapaan Teatterin yhteistyönä tehdyn Roberto Zuccon Suomen-kiertue saapuu Oulun kaupunginteatterin Pikisaliin ti 6.10. klo 19 ja ke 7.10. klo 13. Kiertue ulottuu Suomen Kansallisteatterista myös Joensuun ja Kajaanin kaupunginteattereihin.

Roberto Zucco on osa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Lavat auki! –hanketta, joka avaa myös Teatterikorkeakoulun katsomot ympäri Suomea. Teatterin katsojille tämä on tilaisuus tutustua juuri valmistumassa oleviin tulevaisuuden taiteilijoihin, kokonaiseen vuosikurssiin kerralla”, kertoo näyttelijäntyön professori Elina Knihtilä. Esitys syntyi Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden kahdeksan viikon intensiivisen saksalaisen teatterin opintojakson aikana Berliinissä keväällä 2015.

Bernard-Marie Koltèsin Roberto Zucco on nykyklassikko sarjamurhaajasta, jota yksikään vankila ei pidättele! - Roberto Zucco on kirottu elämään, hän on kaikkialla eikä missään, hän on jokainen eikä kukaan. - Ohjaus Mikko Roiha. Rooleissa Antti Heikkinen, Eino Heiskanen, Aksa Korttila, Sonja Kuittinen, Joonas Kääriäinen, Ella Lahdenmäki, Pihla Maalismaa, Fanni Noroila, Eero Ojala, Olli Rahkonen, Joonas Snellman ja Miila Virtanen.

Lue lisää Taideyliopiston Teatterikorkekoulun sivuilta  
Esityskuvat täällä 
Oulun kaupunginteatterin verkkosivuilta myös liput

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs