Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Täydennyshaku tanssin erikoiskoulutusluokille

Oulun ammattikorkeakoulu

Täydennyshaku tanssin erikoiskoulutusluokille

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2014 klo 07:30
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutuksen yhteydessä järjestettäville baletin ja showtanssin erikoiskoulutusluokille haetaan täydentävässä pääsykokeessa oppilaiksi reippaita, motivoituneita ja tanssista innostuneita nuoria. Iältään balettitanssijoiden on oltava 10-vuotiaita ja sitä vanhempia ja showtanssijoiden yläkouluikäisiä ja sitä vanhempia.

Erikoiskoulutuksen pääsykokeet ja tunnit pidetään Oamkin Kotkantien kampuksen tanssisaleissa (Kotkantie 1, Oulu).

Showtanssin pääsykoe järjestetään tiistaina 26.8.2014 kello 16.45–19.00. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Outi Räsänen, outi.rasanen@oamk.fi, 050 411 2532.

Baletin pääsykoe järjestetään maanantaina 1.9.2014 kello 16.45–19.00. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Heli Kuula, heli.kuula@oamk.fi, 050 356 1701.

Oamkin tanssinopettajakoulutuksen yhteydessä on järjestetty vuodesta 2003 alkaen 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille tanssin harrastajille suunnattua erikoiskoulutusta. Tanssin harrastaminen erikoiskoulutusluokalla on tavoitteellista ja antaa hyvät valmiudet hakea myöhemmin tanssin ammatilliseen koulutukseen. Esiintyminen on tärkeä osa erikoiskoulutusluokkien toimintaa.

Oamkin erikoiskoulutusluokilta on vuosien varrella usea nuori tanssija jatkanut tanssin ammatilliseen koulutukseen ja tanssin ammattilaisuuteen asti. Ensimmäiseltä baletin erikoiskoulutusluokalta, Kalevi Merikallion mestariluokalta, ja Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen kautta Oamkin tanssinopettajakoulutukseen ja tanssinopettajaksi (AMK) asti on jatkanut Saara-Elina Partanen. Viimeisimpänä baletin erikoiskoulutusluokalta ponnisti Susmita Meyer-Rochow, joka valmistui balettioppilaitoksesta 2013.

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs