Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tanssin virtaa ikäihmisille

Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssin virtaa ikäihmisille

Tiedote.
Julkaistu: 24.06.2013 klo 15:23
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

FolkJam-perhe kasvaa vauhdilla. Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) kehitetty sataprosenttisesti suomalainen tanssiliikuntamuoto FolkJam® julkaisee jo toisen sisartuotteensa. Viime syksynä vauhtiin päässyt KouluFolkJam on johdatellut maamme koululaisia tanssillisen ryhmäliikunnan pariin jo lukuvuoden. 25.6. Oulussa Eläkeläiset ry:n kesäpäivillä julkaistava EloFolkJam® on puolestaan suunniteltu seniori- ja erityisryhmien käyttöön. Uusi perheenjäsen painottaa kehon ja mielen yhteyttä, kaikkien oikeutta tanssiin sekä yhdessäolon riemua.

Syksyllä käynnistyvien EloFolkJam-ohjaajakoulutusten myötä oululainen tanssitietämys leviää entistä laajemmalle harrastajakunnalle. Suomalaisen tanssin ja musiikin aarteista olemuksensa ammentava laji soveltuu kaikille liikunta-, tanssi- ja virikeryhmille.

Tällä hetkellä FolkJam on levinnyt jo kymmenille paikkakunnille ympäri Suomen ja toiminta kasvaa koko ajan. Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutukselle FolkJam on tärkeää tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Hankkeesta saadaan ensikäden tietoa tanssilajien pedagogiseen kehitystyöhön sekä kulttuurialan yrittäjyyden ja tuotteistamisen opintoihin. 

FolkJam on valittu mukaan 100 tekoa Oulusta -ohjelmaan, joka kokoaa Oulun seudun kunnat yhteen ja antaa jokaiselle mahdollisuuden nostaa esille eteenpäin vieviä ja ilahduttavia tekoja. FolkJam on ohjelman 43. oululainen teko. Asia julkaistaan erillisellä tiedotteella 25.6.


Linkkejä 25.6.2013 julkaisuvapaisiin kuviin (kuvaaja: Inkeri Jäntti)

http://www.folkjam.fi/extranet/lehdistokuvat/elofolkjam1.jpg
(Hanna Poikela johdattelee ryhmäänsä jenkan tahdissa.)

http://www.folkjam.fi/extranet/lehdistokuvat/elofolkjam2.jpg
(Petri Kauppinen johdattelee ryhmäänsä tunnelmallisen Minetin maailmaan.)

http://www.folkjam.fi/extranet/lehdistokuvat/elofolkjam3.jpg
(EloFolkJamissa hiki irtoaa muun muassa arkiliikkeillä. Etualalla sahaa Hanna Poikela.)

 

Yhteystiedot

folkjam@folkjam.fi

Petri Kauppinen, 0400 586 755
petri.kauppinen@folkjam.fi

Hanna Poikela, 040 141 5309
hanna.poikela@folkjam.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs