Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tanssia!-näytöksiä Valveella 3. ja 4.2.

Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssia!-näytöksiä Valveella 3. ja 4.2.

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2012 klo 10:38
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssia!-näytöksiä Valveella

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) helmikuun Tanssia!-näytöksissä on tarjolla tanssinopettajaopiskelijoiden koreografioita. Kyseessä on ensimmäinen taiteellisiin opinnäytetöihin keskittyvä näytös. Näytökset pidetään poikkeuksellisesti Valvesalissa (Hallituskatu 7, Oulu) 3.2. klo 19.00 ja 4.2. klo 15.00 ja 19.00. Liput 5 euroa.

Tanssia!-näytökset ovat rauhallinen ja intiimi tilaisuus tanssijoille ja tanssia rakastaville. Koreografeina toimivat Mia Jaatinen, Pirita Tuisku ja Tiina Santavuo sekä Ida Johansson. Mia, Pirita ja Tiina ovat 4. vuosikurssin showtanssin opettajaopiskelijoita ja Ida 3. vuosikurssin klassisen baletin opettajaopiskelija. Koreografiat ovat heidän taiteellisia opinnäytetöitään.

”Halusin antaa tanssille ja tanssi antoi minulle,” kuvailee Pirita Tuisku. Tiina Santavuolle tanssi on maailman maalaamista liikkein, kehollista älykkyyttä sekä elämän tilanteiden kohtaamista ja käsittelemistä. ”Pidän itsestäni, kun tanssin. Kun tanssin, olen elävä ja ehjä hetken”, hän kertoo.

Lisätietoja

tuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs