Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tanssia!-näytökset avaavat oven kevääseen

Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssia!-näytökset avaavat oven kevääseen

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2015 klo 07:25
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutuksen kevään ensimmäiset Tanssia!-näytökset tarjoavat yleisölle tanssin monipuolisen kirjon. Esiintyjinä näytöksissä ovat Oamkin tanssinopettajaopiskelijat ja tanssin erikoiskoulutusluokkien oppilaat.

Näytösten pääosassa ovat baletti- ja showtanssikoreografiat, joista nähdään sekä sooloteoksia että ryhmäkoreografioita. Näytöksissä nähdään myös koulutuksen yhteistyökumppanin, Tanssikeskus Citydancen, discotanssin muodostelmakoreografia.

Näytökset ovat Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu) keskiviikkona 25.2. kello 18.30 ja torstaina 26.2. kello 13.00 ja 18.30. Näytöksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan mukaansatempaavista esityksistä!

Lisätietoa: tapahtumatuottaja Mira Kolanen, mira.kolanen@oamk.fi, 050 310 3938 ja
tanssinopettajakoulutus, tanssi@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs