Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tanskalaisen Anitta Jonasin näyttely Galleria Kajasteessa

Galleria Kajaste

Tanskalaisen Anitta Jonasin näyttely Galleria Kajasteessa

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Galleria Kajaste

Tanskalainen taidemaalari  ANITTA JONAS PAINTINGS 26.5. – 12.6.2016

Kööpenhaminassa asuva ja työskentelevä taidemaalari Anitta Jonas on saanut viimeaikoina paljon julkisuutta kotimaassaan: televisiohaastattelu ja monet lehtiartikkelit ja näyttelypyynnöt sekä teoshankinnat moniin maihin kertovat häneen kohdistuvasta kiinnostuksesta taiteilijana.

Katso youtube.  Lue täältä juuri julkaistu artikkeli ”Lokal kunstner indtager Finland”

Intohimo elämään näkyy hänen teoksissaan, hänessä itsessään se ilmenee intohimona maalaamiseen. Hänen akryylimaalauksensa ovat värivahvoja, valon kanssa vuoropuhelevia abstrakteja teoksia. Viimeaikoina teokset ovat muuttuneet hiukan esittävämpään suuntaan: maalauksen ja piirroksen vuoropuhelussa ihmishahmot tulevat näkyviin.

Hänellä on viimevuosien aikana ollut monia yksityis- ja ryhmänäyttelyitä. Helsingin Galleria Kajasteen näyttely on hänen ensimmäinen näyttelynsä ulkomailla, josta hän on hyvin innoissaan: ”I am so happy and proud to exhibit in  Finland and can hardly wait to show my artworks and meet the visitors at the opening on May 25th. Many thanks to Juha Kotipelto from Finland, who spotted me at my exhibition in Copenhagen last year and recommended me to the Gallerist.”

 

Maalausnäyttely esillä 12.6. saakka Galleria Kajasteessa Helsingissä, Albertinkatu 30/ Bulevardi 32.

Yhteystiedot:

anittajonas@hotmail.com

www.anittajonas.com

Galleria Kajaste/ Anna-Maija Kajaste

puh. 040 855 6598, info@galleriakajaste.fi

Liitetiedostot

Galleria Kajaste Galleria nykytaiteeseen suuntautunut, kuvataiteen eri muotoja kuukausittain vaihtuvin näyttelyin esittelevä taidegalleria. Näyttelytoiminnan lähtökohtana on jokaisen valitun näyttelyn ainutlaatuisuutta arvostava esillepano näyttely-yleisön ja ammattilaisten nautittavaksi ja arvioitavaksi. Galleriat ovat Helsingissä ja Oulussa. "Kajaste gallerian nimessä tarkoittaa luonnonilmiö-kajastetta:kajastavaa valoa, ajatusta, tunnetta, mietettä, minkä taide voi herättää.”

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs