Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tampereen Työväen Teatterin tuotannot vierailevat ympäri Suomen

Tampereen Työväen Teatteri

Tampereen Työväen Teatterin tuotannot vierailevat ympäri Suomen

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2015 klo 14:38
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Vierailuesityksiä Tampereen Työväen Teatterin valmistamista tuotannoista nähdään kevään ja kesän aikana useissa eri kaupungeissa. TTT:n omassakin ohjelmistossa jatkavat esitykset Parasta ennen ja Valkoinen on mahdollista tilata vierailulle. Runsaasti näytäntöjä Helsingistä Juvalle on jo vahvistunut, ja myös alustavia kyselyjä on tullut ennennäkemättömän paljon.

Maarit Pyökärin ohjaama Valkoinen (White) esitettiin viime viikonloppuna kahdesti täysin loppuunmyydyille katsomoille Oulun kansainvälisillä lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla. Esitys sai erinomaisen vastaanoton, ja palautepaneelissa moni lapsikatsojista nimesi sen lempiesityksekseen. Erityisesti pidettiin lavastuksesta, näyttelijöistä, väreistä ja värikylvyistä. Esitys oli monista jännittävä ja hauska, se jätti mietittävää. Lapset arvostivat myös esityksessä käytettyä viittomakieltä. Valkoinen on saanut myös muita festivaali- ja vierailukutsuja, joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Ilmari Saarelainen kertoo näyttämöllä ikääntymisestä kaiken komediassa Parasta ennen (Du ser inte så gammal ut). Viime vuonna tämä TTT:n tuotanto vieraili mm. Jyväskylän ja Turun kaupunginteattereissa. Nyt kevätkaudella esitykset ulottuvat ainakin Helsinkiin (Stoa), Turkuun (Linnateatteri), Hämeenlinnaan (kaupunginteatteri), Poriin (Rakastajat-teatteri), Vantaalle (Teatteri Vantaa), Nurmijärvelle sekä Juvalle (Kuninkaankartanon kesäteatteri). ”Luolamiehen kypsemmäksi versioksi” kutsutun tekstin on suomentanut André Wickström, ja ohjauksesta vastaa Riku Suokas.


Lisätietoja:
Teatterinjohtaja Maarit Pyökäri, puh. 050 352 15652, maarit.pyokari@ttt-teatteri.fi
Tuottaja Heidi Kollanus, puh. 050 593 6390, heidi.kollanus@ttt-teatteri.fi


Näytelmien esittelyt TTT:n verkkosivuilla:
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/valkoinen
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/parasta-ennen

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs