Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tampere-talo kasvaa ja komistuu: Uudet tapahtumatilat avataan yleisölle toukokuussa

Tampere-talo Oy

Tampere-talo kasvaa ja komistuu: Uudet tapahtumatilat avataan yleisölle toukokuussa

Kutsu.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 16:05
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Kutsu medialle
Tiedotustilaisuus perjantaina 27.5.2016 klo 11.00‒12.00 Tampere-talossa, Yliopistonkatu 55, kokoustila Maestro 3. kerros

Kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-talo Osakeyhtiö käynnisti viime kesänä mittavan toiminnallisen uudistushankkeen. Tämän ja ensi vuoden aikana taloon tulee uusia tiloja ja palveluita sekä entistä laajempaa tapahtumatarjontaa. Kaikkiaan 22 miljoonan euron kokonaisinvestointi on itsenäisyyden juhlavuoden suurin kulttuurirakentamisen hanke Suomessa.

Rakentamisen ensimmäinen etappi saavutetaan toukokuun lopulla, kun Tampere-talo avaa yleisölle kolme uutta kokous- ja tapahtumatilaa. Ne sijaitsevat Sorsapuiston ja Viinikankadun kulmaan tulevassa lisärakennuksessa.

Tiedotustilaisuudessa toimitusjohtaja Paulina Ahokas ja kongressipäällikkö Leena Sulonen kertovat, kuinka talon uudistus- ja laajennustyöt etenevät sekä käyvät läpi, mitä investointi uusiin tiloihin merkitsee kongressi-, kokous- ja tapahtumabisneksen näkökulmasta.

Tarjolla on salaattibuffet ja kahvit klo 11.00 alkaen. Puheenvuorot alkavat klo 11.15, minkä jälkeen toimittajat pääsevät kiertämään ja tutustumaan tarkemmin uusiin tiloihin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tiedottaja Anne Sivula, p. 040 717 4873, anne.sivula@tampere-talo.fi

www.tampere-talo.fi/talouudistuu

www.tampere-talo.fi

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs