Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tampere-talo ja Lapland Hotel Tampere aloittavat yhteistyön vuodenvaihteessa

Tampere-talo Oy

Tampere-talo ja Lapland Hotel Tampere aloittavat yhteistyön vuodenvaihteessa

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2015 klo 08:30
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Tampere-talo ja Lapland Hotel Tampere ovat tehneet sopimuksen yhteistyökumppanuudesta, joka alkaa 1.1.2016. Lapin johtava matkailuyritys Lapland Hotels avasi Tampereella syyskuussa ensimmäisen kaupunkihotellinsa ja toi palveluillaan Lapin mystiikan myös eteläsuomalaisten koettavaksi. Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin konsertti- ja kongressikeskus, joka kasvaa ja kehittyy lähivuosina palvelemaan ja vastaanottamaan entistä suurempia joukkoja kulttuuri- ja kongressivieraita. 

Yhteistyökumppanuuden myötä molemmat yritykset pystyvät tarjoamaan asiakkailleen yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua ja elämyksellisyyttä. Talot sijaitsevat lähellä toisiaan Yliopistonkadun varrella Tampereella. Kumppanuudessa löytyi nopeasti yhteinen sävel.

‒ Meidän molempien toiminnassa korostuu yksilöllinen, asiakaslähtöinen palvelu, ihmisten kohtaaminen, luotettavuus, suomalaisuus ja kansainvälisyys. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia palveluita, kuten esimerkiksi konsertti- ja hotellipaketteja, sanoo Tampere-talon myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen.

‒ Tampere-talo on meille oivallinen kumppani, sillä meitä yhdistää halu kehittyä ja kehittää sekä panostaa laatuun. Hotellimme toiminnassa näkyy lappilainen vieraanvaraisuus kautta linjan ja haluamme ilahduttaa vieraitamme persoonallisella tavalla, kertoo Lapland Hotel Tampereen hotellinjohtaja Janne Mönkkönen.

Lapland Hotelsin juuret ovat syvällä Lapin matkailun historiassa, sillä ketjun vanhin hotelli Lapland Hotel Pallas on perustettu jo vuonna 1938.Perheyrityksellä on Lapissa iso markkinaosuus ja 13 omaa hotellia sekä hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella ja Pallaksella. Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 15 hotellia ja 1600 huonetta ja huoneistoa sekä 8 000 ravintolapaikkaa Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä kaupunkihotellit Tampereella ja Oulussa. Lapland Hotels on myös osaomistajana Lapin Safarit -ohjelmapalveluyrityksessä.

Tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien, kokousten ja kongressien tapahtumapaikka. Talossa järjestetään vuosittain noin 700 tapahtumaa, joissa vierailee lähes 300 000 kävijää. Asiakkaat ovat valinneet Tampere-talon toistuvasti kongressitalojen kärkeen. Parhaillaan käynnissä olevien uudistusten myötä Tampere-talo saa mm. lisää uusia kokous- ja ravintolatiloja. Taloon rakennetaan myös tilat kansainvälisesti merkittävälle Tampereen taidemuseon Muumilaakson taidekokoelmalle.

Lisätietoja

Tampere-talo
Marjut Heinonen, myynti- ja markkinointipäällikkö, puh. 03 243 4109, marjut.heinonen@tampere-talo.fi

Lapland Hotel Tampere
Janne Mönkkönen, hotellinjohtaja, puh. 0400 701 451, janne.monkkonen@laplandhotels.com

Pressikuvia

Tampere-talosta 

Lapland Hotel Tampereesta

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs