Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Taiteilijatapaamisessa kaupunginteatterin ohjaaja Essi Räisänen

Lappeenrannan kaupunki

Taiteilijatapaamisessa kaupunginteatterin ohjaaja Essi Räisänen

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2014 klo 08:39
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Tunnetusta elokuvasta näyttämölle

Näytelmän Fanny ja Alexanderin ohjaaja Essi Räisänen on tavattavissa Lappeenrannan kaupunginteatterin teatteriravintolassa (Valtakatu 56, 2. krs) lauantaina 15.11. klo 18 ennen illan näytöstä.

Taiteilijatapaamisessa syvennytään klassikon Fanny ja Alexander ajattomiin teemoihin vapaasti keskustellen. Niin ikään tilaisuudessa on mahdollista jututtaa lappeenrantalaislähtöistä ohjaajalupausta näytelmän syntyyn liittyvissä kysymyksissä.

Kaikille avoin keskustelutilaisuus on maksuton. Tilaisuuden jälkeen esitetään Fanny ja Alexander Jukola-salissa klo 19. Kaupunginteatteri suosittelee lipun ostamista ennen taiteilijatapaamisen alkua.

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Ohjaaja Essi Räisänen, puh. 040 563 7026
essi.raisanen@gmail.com

 

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs