Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Taiteen ja työelämän yhdistäjä: Maarika Mauryn kuvataidenäyttely "Focus"

Kissconsulting Oy

Taiteen ja työelämän yhdistäjä: Maarika Mauryn kuvataidenäyttely "Focus"

Tiedote.
Julkaistu: 17.05.2016 klo 07:12
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Maarika Maury yhdistää taiteen ja työelämän uusimmassa kuvataidenäyttelyssään ”Focus”, joka on esillä helsinkiläisessä Galleria Kajasteessa. Maarika Maury, taiteilija ja yritysvalmennus Kissconsulting Oy:n toimitusjohtaja on julkaissut tutkimuksen fokuksen puutteen merkityksestä strategioissa. Nyt sama teema tulee esille Mauryn kuvataidenäyttelyn kautta.  

”Taiteeni tarkoitus on myös tuoda iloa ja energiaa sekä henkilökohtaiseen, että työelämään. Monissa työpaikoissa osataan nykyään hyödyntää taidetta myös työkaluna erilaisissa valmennuksissa ja koulutuksissa”, kuvailee Maury taiteen hyödyntämisestä valmentamisen välineenä. ”Kaikki ihmiset ovat idearikkaita ja luovia ja taide voi olla yksi keino vapauttaa tätä”, muistuttaa Maury. ”Luovuuteen ja moniin muihinkin työn näkökulmiin liittyy usein paljon rajoittavia uskomuksia Maury jatkaa.

Focus -kuvataidenäyttely herättelee kuvien kautta katsojassa ajatuksia tärkeästä pysähtymisen taidosta, fokusoinnin ja läsnäolon merkityksestä elämässä. ”Kiireisessä maailmassa ryntäilemme, maailma vilisee ja tekemistä riittää vuorokauden ympäri. Osaammeko fokusoida ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen? Näemmekö vain pinnalle vai osaammeko katsoa vielä syvemmälle asioiden ytimeen? Pystymmekö pysähtymään hetkeksi ja näkemään kaiken sen kauneuden, joka meitä ympäröi?”, kuvailee Maury näyttelyn teemaa. 

Maarika Mauryn valoilla, väreillä ja upeilla yksityiskohdilla herkuttelevat teokset ovat maalauksenomaisia ja eteerisiä, joissa valo ja väriloiston ilo leikittelevät taianomaisella tavalla. ”Luovuus on minulle tärkeää ja sitä voi ilmentää niin työssä, kun taiteessakin. Läsnäolo on myös tärkeä teema. Taiteessa ja valokuvatessa on helppo myös itsekin olla läsnä”, kertoo Maarika Maury.

”Energistä iloa säteilevät kuvat houkuttelevat katsojaa tarkastelemaan elämää uusin silmin. Ne muistuttavat myös tärkeästä fokusoinnin merkityksestä ja läsnäolon taidosta, jota tarvitaan henkilökohtaisessa elämässä ja tavoitteiden toteuttamisessa. Joskus on hyvä pysähtyä hetkeksi ja katsoa asioita uudella tavalla, antaa ajatusten hämmästyttää ja viedä mukanaan. Näyttelyn taide sopii inspiraation lähteeksi niin työpaikoille kuin koteihin”, muistuttaa Maury.

Lisätietoja Maarika Maury, puhelin 050 5900 412, maarika@kissconsulting.fi

Galleristi Anna-Maija Kajaste puhelin 0408556598, info@galleriakajaste.fi.

Näyttely on avoinna yleisölle Galleria Kajasteessa sunnuntaihin 22.5. 2016 asti. Tervetuloa myös päättäjäistilaisuuteen 22.5. kello 12-15 .

Galleria Kajaste sijaitsee Helsingissä osoitteessa Albertinkatu 30

Maarika Maury:

Kauppatieteilijän ja konsulttitaustan lisäksi Maury on opiskellut Vapaassa Taidekoulussa sekä Vedic Art Akatemiassa ja on toteuttanut useita näyttelyitä. Valokuvauksen lisäksi Maury tekee taidetta myös muilla tekniikoilla ja materiaaleilla, mm. öljyväri- ja akryyli sekä sekatekniikalla. Tekee myös väitöskirjaa fokuksen puutteesta strategioissa Vaasan yliopistoon.

Liitetiedostot

 

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs