Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Taiken uudistetut verkkosivut palvelevat mobiilisti

Taiteen edistämiskeskus (Taike)

Taiken uudistetut verkkosivut palvelevat mobiilisti

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 15:45
Julkaisija: Taiteen edistämiskeskus (Taike)

Taiteen edistämiskeskus (Taike) on julkaissut uudistetut verkkosivunsa. Merkittävin muutos on sivujen responsiivisuus eli jatkossa sivut skaalautuvat myös mobiililaitteiden selaimiin sopiviksi. 

Uudistuksessa hyödynnettiin sivustoseurantaa ja käyttäjäkyselyssä saatua palautetta. Kyselyn mukaan yli 70 % Taiken sivuston kävijöistä etsii tietoa myönnetyistä apurahoista. Apurahatiedotteet on nyt nostettu näkyvälle paikalle etusivulle. Myös hakutoiminto on monipuolisempi ja käyttäjäystävällisempi.

Sivusto sai myös uuden, kevyemmän visuaalisen ilmeen, mikä oli sivuston käyttäjien toive.

Sivuston kehittäminen jatkuu syksyn aikana. Seuraavassa vaiheessa selkiytetään sivuston rakennetta ja kehitetään erityisesti verkkoasiointiin ja apurahojen hakuprosessiin liittyviä sisältöjä.

”Tavoitteenamme on saumaton asiakaspalvelukokemus verkossa”, toteaa Taiken johtaja Minna Sirnö. ”Taike haluaa olla vahvasti mukana valtionhallinnon digitalisoinnissa parantamalla palvelujaan käyttäjälähtöisesti. Digitalisaation myötä myös palvelujen saavutettavuus paranee”, Sirnö jatkaa.

Taike.fi-sivustolla on kuukausittain noin 14 000 käyttäjää. Mobiilikäytön osuus sivuston kokonaiskäytöstä on noin kolmannes.

Taiteen edistämiskeskus (Taike) on taiteen edistämisen asiantuntija- ja palveluvirasto. Taike ja sen yhteydessä olevat taidetoimikunnat ja lautakunnat jakavat apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille. Virastossa työskentelee 80 henkilöä. Heistä puolet on virkamiehiä ja puolet määräaikaisia läänintaiteilijoita, jotka toimivat taiteen edistämisen hankkeissa maan eri puolilla. Taiken päätoimipiste on Helsingissä, ja lisäksi sillä on aluetoimipisteitä.

www.taike.fi  Taike Facebookissa

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs