Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Taideneuvoston blogissa pj. Tiina Rosenberg kirjoittaa lukutaidon merkityksestä

Taiteen edistämiskeskus (Taike)

Taideneuvoston blogissa pj. Tiina Rosenberg kirjoittaa lukutaidon merkityksestä

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2016 klo 11:18
Julkaisija: Taiteen edistämiskeskus (Taike)

Kautensa päättävän taideneuvoston puheenjohtaja Tiina Rosenberg kirjoittaa Taiken eturintamassa -blogisarjassa syvälukutaidon merkityksestä digitaalisessa maailmassa.

"Viestintäkanavien demokratisointi edesauttaa globaalia kommunikaatiota, mutta silloin on osattava sekä lukea että ymmärtää myös nyansseja. Jos niitä ei ymmärrä, elämä sakottaa siitä rankasti."

Blogikirjoitus on ilmestynyt osoitteessa

http://www.taike.fi/fi/digimaailmassakin-tarvitaan-syvalukutaitoa

ja Facebookissa osoitteessa

https://www.facebook.com/notes/taiteen-edist%C3%A4miskeskus-taike/digimaailmassakin-tarvitaan-syv%C3%A4lukutaitoa/1106214889453830

 

Taiteen edistämiskeskus (Taike) on taiteen edistämisen asiantuntija- ja palveluvirasto. Taike ja sen yhteydessä olevat taidetoimikunnat ja lautakunnat jakavat apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille. Virastossa työskentelee 80 henkilöä. Heistä puolet on virkamiehiä ja puolet määräaikaisia läänintaiteilijoita, jotka toimivat taiteen edistämisen hankkeissa maan eri puolilla. Taiken päätoimipiste on Helsingissä, ja lisäksi sillä on aluetoimipisteitä.

www.taike.fi  Taike Facebookissa

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs