Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Taideinstituutin näyttelystä ennakkomaistiasia Sibeliustalolla

Lahden ammattikorkeakoulu

Taideinstituutin näyttelystä ennakkomaistiasia Sibeliustalolla

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2014 klo 10:24
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Taideinstituutin opiskelijoiden opinnäytetyönäyttely järjestetään kesäkuussa Helsingissä kaapelitehtaalla. Lahtelaisilla on kuitenkin mahdollisuus saada ennakkomaistiaisia tästä valmistuvien opiskelijoiden taidonnäytteestä Sibeliustalon Puusepänsalissa 15.-17.5.

Näyttely kantaa nimeä (15140) Taideinstituutti ja näyttelyn taiteilijat ovat Annika Leppäaho, Petri Fills, Päivi Hynninen, Jenni Vakkilainen, Joel Pihlaja, Angelica Saukkonen, Anna Träff, Nina Hauhia ja Anna Ylinen. Näyttelyn teokset kuuluvat valmistuvien kuvataiteilijoiden opintoihin, osaksi Lahden ammattikorkeakoulun Taideinstituutin kuvataiteen koulutusohjelmaa.

Näyttely on auki yleisölle Sibeliustalon Puusepän verstaassa torstaina ja perjantaina 15.-16.5. klo 8-17 sekä lauantaina 17.5. klo 12-18. Koko opinnäytetyönäyttely on nähtävillä Helsingin Kaapelitehtaalla 18.6.-6.7.2014.

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs